ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑΝ ΕΜΠΝΕΕΙ ΓΛΥΠΤΗ

 

Το άγγιγμα στις ρώγες του γυναικείου στήθους προκαλεί τον ίδιο σεξουαλικό ερεθισμό κι όταν ακουμπήσεις το αιδοίο. Γιατί; Να εξηγήσω χωρίς να βιάζεσαι.

Βλέπω γυμνή, όπως την γέννησε η μανούλα της, ντυμένη μόνο στο λαιμό μ' ένα κόσμημα την περιβόητη Κιμ Καρντάσιαν, τούτο το παγκόσμιο φαινόμενο της διαπλανητικής επικοινωνίας. Τέτοια προβολή δεν την γνώρισαν τα δύο περισσότερο θρυλικά θηλυκά της showbiz, τα δύο ευλογημένα από τους ουρανούς Μ. Μ. Ποιες άλλες, η Μπριτζίτ Μπαρντώ και η Μέρυλιν Μονρώ.

Για να κάνουμε ταμείο, η κυρία Κιμ Καρντάσιαν ποια είναι; Ο κώλος! Αυτή είναι. Κώλος πελώριος και συμπαγής, με αχόρταγο πρωκτό. Αφήνουμε, όμως, της τηλεπερσόνας τα οπίσθια, που είναι σα φεγγάρια μεθυσμένα. Είμαστε πιο επάνω, έναν όροφο πριν φθάσουμε στο ρετιρέ, που είναι το στόμα της, σημειολογικά ανοικτό οπωσδήποτε. Είμαστε στα βυζιά της. Τα μπαλκόνια διαθέτει η κυρία. Τα κανόνια! Τα πεπόνια!

Στήθος γυναικείο ιδανικό, λέω εγώ. Βουκολικό. Χωριάτικο κυριλέ. Πλούσιο, ολοστρόγγυλο, καλοχάστουκο. Γυμνή η Κ.Κ. μοιάζει με άγαλμα. Γυναίκα με καταγωγή Καρυάτιδας και Αμαζόνας. Ένας τέτοιος συνδυασμός. Το απόλυτο μοντέλο να εμπνεύσει γλύπτη. Να φτιάξει την τρισευτυχισμένη παρθένα λίγο μετά αφού γνώρισε τον έρωτα με εραστή ονειρεμένο, μάστορα πρώτο.

Βυζιά αφράτα, όχι σκληρά. Έτσι τα θέλω, να πιάνω σάρκα Εύας, αμεταχείριστης Αφροδίτης, όχι σιλικονάτης. Και με χαράδρα ανάμεσα στους βύζους άνετη, ξεκάθαρη. Και ρώγες τραγανές, συμμετρικές με το μέγεθος των δύο γραίηπ-φρουτ. Αυτά τα ολίγα για την 38χρονη Αρμένισσας Κιμ Καρντάσιαν. Το παγκόσμιο φαινόμενο στο χρηματιστήριο της διασημότητας.

Μη ξεχαστούμε. Λέγαμε γιατί το άγγιγμα στις ρώγες είναι το ίδιο ερεθιστικό, καυλωτικό όπως όταν χαϊδευτεί ο κόλπος, η κλειτορίδα. Επειδή ενεργοποιούνται οι ίδιες περιοχές του εγκεφάλου. Αυτά. Και πολλά είναι.


Διαβάστε ακόμα:

Η ΜΟΔΑ ΤΗΣ ''ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗΣ''