ΒΑΛΕ ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ ΠΡΙΝ...

 

Τα πας καλά μαζί της. Έχετε προχωρήσει τη σχέση σας, άρα είναι επόμενο να μη διστάζετε να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα. Πολύ καλώς θα κάνετε και, χωρίς να παριστάνω τον δεσπότη, σε βεβαιώνω πως έχετε εξασφαλισμένη την ευλογία του μεγαλοδύναμου.

Το να περιορίζεστε στο «τα περνάμε υπέροχα» είναι απλά μία κουβέντα, κι αν λέει κάτι, μήπως στην πραγματικότητα έχετε κατεβάσει ρολά. Δεν ψάχνετε το παραπέρα. Αυτό είναι το λάθος. Πάντα υπάρχει το ''κάτι άλλο''. Μία πρώτη καθωσπρέπει πρόταση είναι να βάλετε στο παιχνίδι και το μασάζ. Άλλο το χάδι, όπως και το φιλί, άλλο το ερεθιστικό άγγιγμα, το απαλό τρίψιμο, αυτό που λέμε ερωτικό μασάζ.

Μη δηλώσεις άσχετος. Αρνητικός. Δεν χρειάζεσαι μαθήματα από ειδικό, ούτε σχετικές οδηγίες. Ξέχνα το «by the book». Η έμπνευση της στιγμής και ο αυτοσχεδιασμός αρκούν. Και τρελαίνουν το κορίτσι. To διεγερτικό μασάζ βοηθάει να πιάσετε υψηλές αποδόσεις.

Σίγουρα αβαντάρουν στο σωματικό σμίξιμο ο χαμηλός, ο σχεδόν μηδενικός φωτισμός, όπως η κατάλληλη μουσική και ο αρωματισμός στο χώρο. Και ένα αιθέριο έλαιο που να απλώσεις στην παλάμη σου πριν ξεκινήσεις την ... καλλιτεχνική ανίχνευση στο κορμί της.

Ξέχνα τις συμβουλές των γκουρού, όσο κι αν αναγνωρίζουμε ότι η τέχνη της μάλαξης, του μασάζ είναι αρχαία και ευεργετική στο κορμί και στο μυαλό. Ξεκίνα από τα βασικά, γίνε αυτοδίδακτος.

Ζήτησέ της να ξαπλώσει μπρούμυτα, ολόγυμνη βέβαια. Αρχίζεις από τα πόδια και προσοχή μην της προκαλέσεις... γαργάλημα, τότε χαλάει το σκηνικό. Γι' αυτό χρειάζεται το λάδι, να γλυστράνε τα δάκτυλά σου και να είναι ζεστά.

Δεν βιάζεσαι! Ποτέ. Έχεις φθάσει τον πωπό της. Αντιλαμβάνεσαι ότι η περιοχή είναι διαφορετική, άρα τα ''πιασίματα'' σου πρέπει να 'ναι κατάλληλα, πιο ταιριαστά, τα δε ''προσπεράσματα'' ανάλογα με το σχήμα των γλουτών. Εσύ αποφασίζεις αν πιέσεις τις καμπύλες, αν χωθείς στη χαράδρα, αν επιστρέψεις στο ίδιο σημείο. Κάνεις παιχνίδι λαμβάνοντας υπ' όψιν τις αντιδράσεις της, το μουρμουρητό της, τις ανάσες της, πόσο χαλαρά έχει απλώσει το κορμί της.

Το ναρκοπέδιο είναι η σπονδυλική στήλη. Το ανιχνεύεις με τα δάκτυλά σου κι εκείνη ανταποκρίνεται με βουβά «αχ», «ωχ»..., ενώ ο εγκέφαλός της έχει αρχίσει να πυροδοτείται. Όταν δουλέψεις στην γεωγραφία της πλάτης, μέχρι τους ώμους και το σβέρκο, μετά την γυρίζεις ανάσκελα... Σε περιμένουν τα στήθη της, αισθάνονται ορφανά, ότι μέχρι τούτη τη στιγμή τα...αδίκησες, και περιμένουν τα μαγικά σου ακροδάκτυλα... Στη συνέχεια, αφού καλλιέργησες και έσπειρες χαλάρωση και ηδονή, συνεχίζεις από την περιοχή της κοιλιάς προς τα κάτω...

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΑΝΔΡΑΣ ΚΟΜΠΛΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΙΑΡΑ ΓΥΝΑΙΚΑ