ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ!

 

Πιάσανε στα πράσα 80χρονο παπά με 11χρονη. Με την κατηγορία της ασελγείας έναντι αμοιβής. Συνέβη στο Βόλο και σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο 30χρονη Βουλγάρα «έδωσε» το ανήλικο κοριτσάκι της να το «ευλογήσει» σεξουαλικά ο γηραιός και σφριγηλός ιερέας. Θεωρώ σκάνδαλο τη σύλληψη.

Μία παρένθεση, μια που η δουλειά, όπως ανέφερα, έγινε «στα πράσα». Αλήθεια, πώς βγήκε η έκφραση, «τον πιάσανε στα πράσα», δηλαδή, επ’ αυτοφώρω. Μπλέξαμε με παπάδες.

Πριν από ενάμισυ αιώνα και βάλε στην Αθήνα δρούσαν συμμορίες, άλλες «ορφανές», άλλες με σχέσεις με ισχυρούς πολιτικούς παράγοντες, βουλευτές, υπουργούς και σία. Σ’ έναν Καρρά κατά το νόμο… υπεύθυνο συμμορίας Α’ εθνικής, σφυρίξανε στο αυτί ότι ο τάδε παπά- Μελέτης στην Κολοκύνθου έχει στην καβάτζα μπόλικο χρυσάφι. Φτιάχνει το σχέδιο του ο Καρράς και αλά Βέγγος- Χατζηχρήστος στον Ηλία του 16ου μπουκάρει στην αυλή του παπά ένας συμμορίτης…

Ο ιερέας με το όνομα Μελέτης «κάτι» άκουσε στον κήπο του και σα νταής που ήταν βγήκε έξω άγρια μεσάνυχτα να δει τι διάολο συμβαίνει. Πράγματι, «κάτι» είδε να κινείται… Ορμάει στα πράσα, εκεί ακριβώς που τα είχε σπείρει, και τσακώνει τον συμμορίτη.

Επιστροφή στο σήμερα, στο 80χρονο ιερέα του Βόλου. Είμαι σίγουρος ότι έχει γίνει παρεξήγηση. Δεν ήθελε να το χαμουρέψει το 11χρονο ο παπάς, να το… εξομολογήσει ήταν ο σκοπός του. Παλιοκόριτσο ήταν αυτό, όχι παλιογυναίκα η μάνα του. Είχε προλάβει να κάνει αμαρτίες πολλές και βαριές σ’ αυτή την ηλικία. Γι αυτό ο ιερέας έφτασε μέχρι να πληρώσει την μάνα για να το βοηθήσει την κόρη της να μπει στο δρόμο του Θεού. Φαίνεται, όμως, ότι στην Ελλάδα είναι σιωπηρά απαγορευμένη η θρησκεία, για αυτό συνέλαβαν τον παπά… στα πράσα.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΟΥ ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΣΤΗ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΓΕΙΤΟΝΙΑ