Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΟΤΑΝ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ

 

Το μάθαμε κι αυτό. Το τούμπα έργο, η γυναίκα από επάνω. Ικανοποίηση άλλης κοπής. Και σεξουαλική ηδονή άλλης παραγωγής. Η κυρία αναλαμβάνει τα ηνία, κανονίζει ρυθμό και ταχύτητα στην οδήγηση. Επειδή κρατάει το πηδάλιο του σκάφους για υψηλώτερη απογείωση στο σύμπαν της συνουσίας. Ο σινεμάς και η βιομηχανία του πορνό έδειξε το δρόμο. Ότι υπάρχει κι αυτό. Ότι παίζουμε και μ' αυτήν τη στάση. Γιατί, όχι.

Μια στιγμή. Προσοχή μην πάθει κάταγμα το πέος! Έχει συμβεί, όταν ο άνδρας είναι από κάτω. Και όταν η γυναίκα είναι βιαστική. Τον θέλει μέσα της πριν την ώρα του. Πριν σκληρύνει ο μπέμπης.

Λέμε «κάταγμα», έτσι το λένε, παρ' ό,τι στο ανδρικό μόριο ο πλάστης δεν τοποθέτησε ούτε κοκκαλάκι. Ο κίνδυνος είναι το πουλί να «διπλώσει» όταν η στύση δεν είναι αρκετή. Τότε, ίσως, προκληθεί η ζημιά.

Από επάνω, λοιπόν, η γυναίκα ΔΕΝ αρχίζει το «πηγαινε-έλα» αν προηγουμένως το πέος δεν έχει αγριέψει για τα καλά, αν δεν έχει γίνει σκέτο στυλιάρι. Σε μια αδέξια κίνηση όταν ακόμα δεν έχει γίνει ντούρο, αυτό πιθανόν να «λυγίσει».

Θα πονέσει ο άνδρας. Ακόμα να μελανιάσει το μόριο του στο σημείο που «τσάκισε». Να πρηστεί, να φουσκώσει. Δεν είναι τίποτα σοβαρό, με τις ημέρες θα περάσει. Αρκεί να μη ξαναοπλίσει για να μπουκάρει ο άνδρας. Επιβάλλεται να κρατηθεί σε αποχή, μέχρι να εξαφανιστεί το «στραμπούληγμα» από το αντρικό όργανο.


Διαβάστε ακόμα:

ΓΙΑΤΙ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ Μ' ΑΛΛΟΝ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ