ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΣΕΞ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ''ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ'' ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ

 

Την γυναίκα την λέει «πουτάνα». Τον άντρα τον λέει ''πούστη''. Καμία σχέση η «πουτανιά» της γυναίκας με την «πουστιά» του άντρα. Αυτά έχουν κτιστεί στη σκέψη του Έλληνα εδώ και αιώνες. Το νόημα που δίνει ο αρσενικός όταν αποκαλεί ''πόρνη'' την γυναίκα είναι πως πρόκειται για εύκολη, φιλήδονη, άπιστη. Στον άντρα, ακόμα κι αυτόν που δεν είναι ομοφυλόφιλος, του χρεώνει έλλειψη μπέσας όταν τον χαρακτηρίζει ''πούστη''.

Τη βρισιά «πουτανιά» επόμενο να μην τη δέχονται εκατομμύρια γυναίκες. Να μιλήσουμε συγκεκριμένα για την ''πουτανιά'' που την εκδηλώνει φόρα παρτίδα η γυναίκα, αλλά και την... κρύβει, όταν κάνει σεξ.
Δεν είναι εύκολο στον άνδρα να αντιληφθεί εάν η σύζυγος, η ερωμένη του προσποιείται πως ευχαριστιέται όταν εκείνος «τελειώνει» μέσα της. Εάν πράγματι κι αυτή αισθάνεται την απόλυτη απόλαυση στο σεξ τις στιγμές της αποκορύφωσης. Εάν αληθινά βιώνει (;) οργασμό, όπως το... μαρτυράνε τα μάτια της και οι λέξεις που πιθανόν βγαίνουν ''ρεαλιστικά'' από τα χείλη της. Υπ' όψιν ότι κοντά στα άλλα το θηλυκό είναι «προικισμένο» και μ' αυτό το ατού. Την υποκρισία, προσόν γένους θηλυκού.

Δεδομένο. Η γυναίκα γνωρίζει ότι το magnus opum του αρσενικού παίζεται στη συνουσία. Νοιώθει άλλος άνθρωπος ο άντρας, ότι είναι και γαμώ τους αρσενικούς όταν τα μάτια και το κορμί της γυναίκας του ''λένε'' πως είναι εραστής κλάσεως. Ότι η κυρία φτιάχνεται μαζί του, επειδή είναι γαμιάρης με βούλα. Και χάρις αυτόν φθάνει άνετα στον οργασμό.

Γι αυτό ακριβώς το λόγο, άλλωστε, ο άνδρας σε κάποιες περιπτώσεις αγχώνεται αν δεν του σηκωθεί. Το παίρνει και πολύ προσβλητικά. Επειδή καταρρέει ο ανδρισμός του. Αν μπλοκάρει η στύση του, αυτό τον σκοτώνει ψυχολογικά, ακόμα και με την υποψία ότι άλλη πλέον τον μετράει αλλοιώς. Ότι θα τον βαθμολογήσει κάτω από τη βάση.

Στο θέμα μας. Τι κοζάρεις στη φώτο; Η κυρία, με τον άντρα μέσα της, πράγματι εισπράττει σεξουαλική ικανοποίηση υψηλής ποιότητας ή είναι άξια για βραβείο ηθοποιός. Μην απαντήσεις. Δύσκολα να την ψυχολογήσεις, κι εσύ, και ο άλλος που βρίσκεται από επάνω της.
Πολύ καλά κάνει η γυναίκα και παίζει θέατρο. Πρώτον, για να μη χαρακτηριστεί ψυχρή. Ανοργασμική. Ότι έχει πρόβλημα παθολογικό, ψυχολογικό. Ότι μειονεκτεί, γενικώς και αορίστως.
Η γυναίκα δεν θέλει να τη σπάσει στον καλό της, να θεωρήσει εκείνος πως είναι λίγος σαν πηδηκτρόνι. Ύστερα είναι και το άλλο. Αν παραπονεθεί η γυναίκα ότι δεν πιάνει οργασμό, κάτι που της συμβαίνει συχνά, τότε φοβάται μήπως ο άνδρας την χαρακτηρίσει γαμιόλα. ''Πουτάνα''. Ότι το μυαλό της το 'χει μόνο στο σεξ.

Γεγονός. Όλες, σχεδόν όλες οι γυναίκες δεν λένε την αλήθεια. Παραμυθιάζουν ότι σκοράρουν στον οργασμό. Η κάθε μία έχει τους λόγους της. Μην παραγνωρίζουμε την κατηγορία των γυναικών που... ντρέπονται να εκδηλωθούν. Να γίνουν «απαιτητικές». Να ζητήσουν το φίφτυ-φίφτυ στο σεξ, με τρόπο διακριτικό, συντροφικό. Ότι κι αυτές έχουν δικαίωμα να ''τελειώσουν'', να ολοκληρώσουν, να φτάσουν στο τέρμα της κούρσας, χωρίς απαραίτητα να ρίχνουν ευθύνες στον άλλον.

Το εύκολο είναι για τις γυναίκες να προσποιηθούν. Το δύσκολο να το συζητήσουν με τον σύζυγο, με τον γκόμενο. Να βρουν μαζί τρόπους πιο καυτούς, πιο σεξουλιάρικους, για να ανάψει το κορίτσι. Να γίνει τούρμπο όπως έχει ανάγκη προκειμένου κι αυτή να ''τελειώσε'' στα σίγουρα. Να γεμίσει ολόκληρη από το μονάκριβο δώρο της σεξουαλικής ικανοποίησης που ονειρεμένα ολοκληρώνεται με τον οργασμό.

Η προσποίηση στέλνει την γυναίκα στη μοναξιά του αυνανισμού. Συνήθως.

 

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ΑΙΔΟΙΟ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΓΙΑ ''ΜΙΚΡΑ'' ΠΕΗ!