ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟΝ ΜΠΑΝΙΣΤΗΡΤΖΗ ΓΥΜΝΙΣΤΩΝ

 

Γιατί κάποιος, άνδρας και γυναίκα, ξεβρακώνεται δημοσίως, μάλιστα. Μπροστά σ' άλλους χωρίς ντροπή, χωρίς δισταγμό. Επειδή αισθάνεται καλύτερα όταν κυκλοφορεί χωρίς ρούχα, ούτε καν εσώρουχο. Τίποτα, όπως τον γέννησε η φύση. Όχι όπως θα τον στείλουν στον άλλον κόσμο, ντυμένο και στολισμένο, χτενισμένο και μπουντραρισμένο, μέσα στο φέρετρο.

Ο γυμνισμός είναι αντίληψη ζωής. Φιλοσοφία ζωής. Ο γυμνιστής βρίσκεται στο συγκεκριμένο χώρο όπου κυκλοφορούν μόνο γυμνοί, όχι για να πάρει μάτι, ούτε και να επιδειχθεί. Δεν είναι ανώμαλος ο γυμνιστής, δηλαδή. Και με τη σφραγίδα της επιστήμης ανώμαλος είναι ο ματάκιας, ο μπανιστηρτζής, όπως και ο επιδειξίας, αυτός που τη βρίσκει να αυνανιστεί μπροστά σ' άλλον.

Στην πραγματικότητα ο γυμνιστής δεν είναι ο λάτρης του γυμνού. Του αισθητικού γυμνού. Παιδί της φύσης, που κι αυτή γυμνή είναι, ο γυμνιστής δεν έχει πρόβλημα να βρίσκεται με γυμνιστές κακοφτιαγμένους, άσχημους, γυναίκες με πεσμένα βυζιά, άνδρες με κιτρινιασμένους όρχεις. Ανθρώπους χοντρούς, κοντούς, ατσούμπαλους.

Στο χώρο των γυμνιστών υπάρχουν κανόνες. Στις “ντυμένες” κοινωνίες ό,τι θέλει ο καθένας φοράει, προκειμένου να αρέσει, να προκαλέσει. Δεν ισχύουν αυτά στην κοινότητα των γυμνιστών, οι οποίοι σταματάνε να συμπεριφέρονται ως γυμνιστές σε κλειστούς χώρους. Στο μπαρ, στο ρεστωράν, στην τουαλέτα, μέσα στο ξενοδοχείο θα ξηγηθεί... πετσέτα. Ένα παρεό. Ένα μπουρνούζι. Ένα σορτ. Με κάτι θα καλύψει τα απαγορευμένα σημεία του σώματος, όχι ξεβράκωτος, όπως στο ύπαιθρο.

Δεν υπάρχει σεξ στους γυμνιστές. Το γυμνό κορμί, άλλωστε, μέσα σε χώρο γυμνιστών, δεν ερεθίζει σεξουαλικά. Χύμα όλα τα γυμνά σώματα χάνουν την ερωτική τους ανθοβολία ακόμα κι εκείνα που προκαλούν πόθο, όμως με ρούχα.

Αυτονόητο ότι στους χώρους των γυμνιστών απαγορεύονται οι φωτογραφίες. Αυτόματα τίθεται εκτός όποιος επιχειρήσει να τραβήξει φωτογραφίες. Ή να συλληφθεί να παίρνει μάτι, να αυτοϊκανοποιείται.

Διαβάστε ακόμα:

ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΣΕΞ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ''ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ'' ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ