ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΥΤΗ ΣΤΙΓΜΗ

 

Μπαίνεις μέσα. Κι αρχίζεις να μπαινοβγαίνεις με το τραινάκι, μέχρι που θα ακούσεις το «σφύριγμα», ότι πλησιάζεις στο τέρμα της διαδρομής. Εδώ είναι η στάση σου, εδώ θα κατέβεις, όποτε βγαίνεις από το βαγόνι.

Αποτραβούν το πέος από τον κόλπο της γυναίκας πριν τους πάρουν τα ζουμιά. Πολλοί το συνηθίζουν. Για να μην ποτιστεί το κορίτσι. Να την οργώσουν κανονικά, όμως όχι και να την σπείρουν με... σπέρμα.

Σεξ με απόσυρση! Την κατάλληλη στιγμή. Σεξ ολοκληρωτικό χωρίς το φινάλε του. Την πιο καυτή φάση, είτε η άλλη έχει ήδη «τελειώσει», είτε όχι, ο αρσενικός αποτραβιέται. Επειδή πριν ξεκινήσει το έργο, δεν θέλει να ''ντύσει'' τον μπέμπη με προφυλακτικό. Επειδή έτσι θα αποφύγει τη σύλληψη, που πιθανότατα προκύψει παρά τη θέλησή του.

Η ζημιά γίνεται, όμως. Τίποτα δεν είναι σίγουρο χωρίς προφυλακτικό. Πιθανόν η γυναίκα να γονιμοποιηθεί. Να γκαστρωθεί. Και λέγε μετά εσύ ότι πριν εκσπερματίσεις είχες κιόλας «βγει».

Λεπτομέρεια. Τέλειος είναι ο μηχανισμός του σώματος. Κανένα εργοστάσιο δεν τον έφτιαξε, μόνον εκείνο του Δημιουργού. Πριν, λοιπόν, ο άνδρας αρχίσει να... εκσφενδονίζει, έχει ήδη απελευθερωθεί το απαιτούμενο... λιπαντικό. Αυτό, ένα άλλου είδους υγρό, που προηγείται εκείνο του οργασμού, είναι ντελικάτο, παράγεται στο πέος και χρησιμεύει να βοηθήσει την εκροή προς τον κόλπο του παχύρευστου σπέρματος.

Ο πλάστης το φορμάρισε έτσι, ώστε το μεν κάτουρο να «τρέχει», το δε σπέρμα να εκσφενδονίζεται, κατά ριπάς. Για να εισχωρήσει, όμως, στο αιδοίο μέσα το «σκληρό» υγρό, δηλαδή το σπέρμα, χρειάζεται την αβάντα, το σπρώξιμο από το μαλακό υγρό, το οποίο κι αυτό(!) περιέχει κάποιες χιλιάδες σπερματοζωάρια. Όχι εκατομμύρια, όπως το σπέρμα, αλλά κι αυτά τα λίγα, τα χιλιάδες σπερματοζωάρια σε κάνουν... μπαμπά.

Άρα. Και να τραβηκτείς, η ''ζημιά'' πιθανόν να προκύψει.

Διαβάστε ακόμα:

ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟΝ ΜΠΑΝΙΣΤΗΡΤΖΗ ΓΥΜΝΙΣΤΩΝ