ΜΗ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΤΙΣ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΣΟΥ!

 

Την σκέπτεσαι. Την γούσταρεις με χίλια και γι' αυτό δεν φεύγουν από το μυαλό σου οι εικόνες, τα πλάνα αφού το έχεις κάνεις μαζί της, έτσι κι αλλοιώς. Όπως τη βρίσκεις. Όπως τη βρίσκετε οι δυο σας.

Καλό. Πολύ καλό που το κορίτσι σε... εμπνέει. Σου τραβάει την σκέψη, τη σεξουαλική σου σκέψη Όχι μόνο σε φτιάχνει και τη ψάχνεις βάζοντας ποικιλία στο πρόγραμμα, αλλά και την φαντασιώνεσαι. .

Το ερωτηματικό, το περίεργο θα ήταν εσύ ο στραίητ, που δεν είχες καν διανοηθεί τη συμμετοχή σου σε gay activities, να ονειρευτείς σεξ με ομοφυλόφιλο. Αυτό είναι ένα άλλο κόλπο. Αυτό είναι μπέρδεμα. Αυτό είναι όνειρο, όμως.

Δεν μιλάμε για όνειρα στον ύπνο, αλλά για φαντασιώσεις στο ξύπνιο είτε είσαι ρέστος, είτε σε μόνιμη σχέση, είτε παντρεμένος. Επειδή φαντασίωση σημαίνει ότι είσαι μέσα στο ερωτικό παιχνίδι. Σ' ενδιαφέρει το έργο. Δεν είσαι αδιάφορος στο σεξ.

Οι φαντασιώσεις είναι απαραίτητες, λοιπόν! Πλουτίζουν το ρεπερτόριο στο ζευγάρι. Κι ακόμα το προτρέπουν να δοκιμάσει, να πειραματιστεί και σ' άλλα πράγματα, «απαγορευμένα» κι όχι. Γι' αυτό, άλλωστε, όλοι οι ειδικοί συμφωνούν και συνιστούν να μοιράζεσαι τις φαντασιώσεις σου με τον άλλον, με την άλλη. Κάθε σεξουαλικού περιεχομένου σκέψη, εικόνα, επαναλαμβανόμενη ή μια μόνο και φευγάτη. Συναισθηματικά σε φέρνει και πιο κοντά στον άλλον, στην άλλην.

Ποιό είναι το «επικίνδυνο» του πράγματος. Μέσα στο παιχνίδι κι αυτό. Πότε, δηλαδή, η σεξουαλική φαντασίωση είναι απειλητική; Όταν έρχεται στη σκέψη, στη φαντασίωση και κάποιο... άλλο πρόσωπο, ένα τρίτο πρόσωπο. Όχι ο δικός σου, η δική σου. Όταν, μάλιστα, το φαντασιακό πήδημα με το... άλλο πρόσωπο είναι πιο ηδονικό σε σύγκριση με τον, με την σύντροφο, τότε η δουλειά βρωμάει. Τότε η φαντασίωση λειτουργεί ως σκέτος πειρασμός. Δηλαδή;

Φαντασίωση είναι αυτή. Σε επισκέπτεται χωρίς πρόσκληση. Κι όταν είναι επίμονη η ίδια και η ίδια φαντασίωση με το συγκεκριμένο τρίτο πρόσωπο, τότε, λέμε, ότι το πράμα ψιλοξεφεύγει, ίσως. Τι κάνεις σ' αυτήν την περίπτωση. Λες όχι στην... υλοποίηση της φαντασίωσης;

Οι απελευθερωμένοι, οι φιλοσοφημένοι της γήινης ζωής, εκμυστηρεύονται και την πιο σοκαριστική φαντασίωση στο ταίρι τους. Γιατί αυτός είναι ένας τρόπος να συγκρατήσουν την αδιόρατη επιθυμία να ικανοποιήσουν την ''παράνομη'' φαντασίωση τους.
Συμβαίνει και το άλλο. Το ζευγάρι πιθανόν να καταλήξει τρίο, ίσως και κουαρτέτο. Είναι αυτό που λέγαμε, πόσο επικίνδυνη πιθανόν να προκύψει η κατ' αρχήν αθώα και ακούσια αλλά και εκούσια αναζήτηση και σκηνοθεσία μιας συγκεκριμένης φαντασίωσης που σίγουρα προκαλεί ικανοποίηση, χαλάρωση. Στην περίπτωση, λοιπόν, που το έτερον ήμισυ προτείνει στην άλλην, στον άλλον να είναι ανοικτοί οι δυο τους στην πραγματοποίηση της ''επιφοίτησης'' σεξουαλικού πνεύματος παρέα με τρίτο άτομο, τι γίνεται. Απλά η φαντασίωση οδηγεί σε λούκι απρόβλεπτο. Εκτός κι αν το ζευγάρι τα έχει ζυγίσει όλα και είναι προετοιμασμένο για ό,τι προκύψει σε περίπτωση που ''πιάσει'' η πραγματοποίηση της φαντασίωσης με τη συμμετοχή τρίτου προσώπου, θηλυκού ή αρσενικού.


Διαβάστε ακόμα:

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΥΤΗ ΣΤΙΓΜΗ