ΤΟ ΝΤΟΠΙΝΓΚ ΣΤΟ ΣΕΞ ΛΕΓΕΤΑΙ ''ΕΡΩΤΙΚΑ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ''

 

Να βάλουμε ένα πονηρό βιντεάκι να φτιαχθούμε, προτείνει ο άνδρας. Γιατί, ρε μάγκα, θέλεις την αβάντα της τσόντας για να ερεθιστείς εσύ, να διεγερθεί και η άλλη. Νέος άνθρωπος είσαι, δεν σε πήραν τα χρόνια, το σύστημα παίρνει μπροστά και χωρίς κάποιο από τα «ερωτικά βοηθήματα», όπως έτσι τα λένε.

«Ερωτικά βοηθήματα» δεν είναι μόνον οι δονητές κι άλλα περίεργα αντικείμενα, διάφορα αξεσουάρ βιομηχανικής, μαζικής παραγωγής που τα βρίσκεις στα ειδικά καταστήματα. Είναι και ένα πορνοπεριοδικό, μια τολμηρή ταινία, που κι αυτή προσφέρεται για το σεξουαλικό ντόπινγκ.

Δεν είναι κακό, απεναντίας είναι καλό το «ερωτικό βοήθημα» όταν ανοίγει την όρεξη, όταν ανεβάζει τις πτήσεις. Και, βέβαια, όταν γίνεται η χρήση του με τη σύμφωνη γνώμη και των δύο. Όχι ο ένας να πιέζει τον άλλον.

Η ιστορία είναι παλιά. Αρχαία. Πάντα ο άνθρωποι ψαχνόντουσαν, ιδιαίτερα εκείνοι που παρουσίαζαν πρόβλημα, είχαν μια δυσλειτουργία σεξουαλική, και για να πάρουν φωτιά τα καλώδια χρειαζόντουσαν μια «ειδική» μεταχείριση.

Τέλος πάντων, τα «ερωτικά βοηθήματα», μέχρι κι εκείνα που ικανοποιούν βίτσια, μιλάμε για μαστίγια, χειροπέδες και σία, έγιναν μόδα όταν άνοιξαν τα πρώτα sex- shops. Αυτό συνέβη στο Παρίσι, στη γειτονιά της Παναγίας των Παρισίων(!).

Επί του θέματος. Βάλε την δικιά σου να κάνει στρηπ-τηζ. Αυτό, ναι! Αυτό είναι και γαμώ το φυσικό, όχι το μηχανικό «ερωτικό βοήθημα». Αργό γδύσιμο, με εσώρουχα δυναμίτης, να απολαύσεις την τσαχπινιά της. Κι ένα σωρό άλλα πράγματα παίζουν για να ξεφύγει το ζευγάρι από τα συνηθισμένα. Να δώσει και να πάρει μεγαλύτερη ηδονή.

Ένα λέμε κι αυτό είναι. Όποιος έχει πρόβλημα στο σεξ, άνδρας, γυναίκα, δεν θα το λύσει με κανένα «εργαλείο» από sex-shop. Το ίδιο συμβαίνει και στον αθλητισμό. Κανένα σαπάκι δεν έκανε κάτι επειδή χοντροφαρμακώθηκε. Για να βγει στον αφρό, να κάνει ρεκόρ και να πάρει μετάλλια, δεν φθάνουν μόνο οι ουσίες, χρειάζεται και το ταλέντο, και η σκληρή, και η επιστημονική προετοιμασία, βέβαια.

Διαβάστε ακόμα:

ΣΤΡΙΜΩΓΜΕΝΟΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ