ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΑΠΟΚΡΥΦΟ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

 

Ξαπλώνει το κορίτσι, και με τη δική της επιθυμία και τον σύντροφο της να κάνουν σεξ. Τι άλλο. Ο αρσενικός να μπει «μέσα της». Να τον δεχτεί «μέσα της». Με την είσοδο του αντρικού οργάνου στην υποδοχή της, να γίνουν «σάρκαν μίαν» που λέει και ο παπάς.

Μια στιγμή. Τι είναι αυτό το «μέσα» της. Η ''υποδοχή'' της. Αυτό που το λέμε «μουνί», από τη λέξη μνους, δηλαδή το χνούδι. Πόσοι άνδρες που κάθε μέρα, κάθε ώρα σκέπτονται το σεξ γνωρίζουν, όχι απλά ως λέξη, αλλά ανατομικά, το γεννητικό όργανο της γυναίκας.

Λένε «μουνάκιας» είναι αυτός ο άνδρας. Του γουστάρει, τρελαίνεται περισσότερο από το συνηθισμένο για τη συνουσία. Πάνω απ' όλα, πρώτα απ' όλα στη ζωή του προηγείται το σεξ.

Λοιπόν. Ακόμα κι απ' αυτούς που είναι δηλωμένοι μουνάκηδες, γαμομανείς, αχόρταγοι σεξουαλικά, πόσοι γνωρίζουν, πόσοι ασχολήθηκαν, έστω σε χοντρές γραμμές, με το τι είναι το αιδοίο και ο κόλπος; Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.

Να κάνουμε μια μικρή, εντελώς εν συντομία, ξενάγηση στη μαγική τρύπα μέσα από την οποία γεννιόνται και οι θεοί. Κατ' αρχήν το «απ' έξω». Το πακέτο των εξωτερικών εργαλείων, αυτό που αποκαλείται αιδοίο. Μεγάλα χείλη, μικρά χείλη, κλειτορίδα, υμένας παρθενικός.

Το μουνοκαύλι είναι το γυναικείο πέος, στην ιατρική γλώσσα η κλειτορίδα, που όταν φουλάρει από αίμα «σηκώνεται», μεγαλώνει. Για να αβαντάρει τον οργασμό. Με την τριβή από το ανδρικό πέος η κλειτορίδα αρχίζει ν' ανάβει την γυναίκα κι έτσι σε πρώτη φάση ξεκινάει η διαδικασία στην πορεία μέχρι τον οργασμό.

Υμένας. Απ' αυτή τη λέξη βγήκε το όνομα του προστάτη Θεού του γάμου, του Υμεναίου. Είναι η μεμβράνη ανάμεσα στο αιδοίο και τον κόλπο, που προορισμό έχει να «σπάσει». Και από τις πολλές επισκέψεις, τις εισόδους του πέους ο κόλπος ξεχειλώνει εντελώς.

Κόλπος. Είναι ένας σωλήνας, μέχρι 9 πόντοι. Εκεί βρίσκεται το άγιο των αγίων σημείο, η μήτρα. Για τον αποδυτηριάκια αυτή είναι η Νο1 λέξη της γης. Η μήτρα.

Η μήτρα είναι η φωλιά που θα φιλοξενήσει το έμβρυο, και θα το τρέφει, θα το συντηρεί μέχρι να γεννηθεί το βρέφος.

Ας διακόψουμε, δεν είναι απαραίτητη η ξενάγηση προς το βάθος. Στις σάλπιγγες και στις ωοθήκες του κόλπου. Αρκετά αυτά που βλέπετε, δηλαδή το τριχωτό, την κλειτορίδα, τα μεγάλα και τα μικρά χείλη, το στόμιο της ουρήθρας, την είσοδο του κόλπου. Όλα αυτά δουλεύουν στο κόκκινο μόλις αισθανθούν τον μπέμπη του αρσενικού.


Διαβάστε ακόμα:

ΝΑ 'ΣΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΟΣ ΣΟΥ!