ΣΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΣΕΞ ΑΡΚΟΥΝ ΛΙΓΑ ΜΟΛΙΣ ΛΕΠΤΑ!

 

''Την πήδαγα όλη τη νύχτα... '', σου λέει και ο γαμώ τους επιβήτορες. ''Της έκανα ένα γ...σι που θα το θυμάται για πάντα στη ζωή της. Μιλάμε για long play κατάσταση...''.

Ώπα, ρε μεγάλε και τεράστιε και ανεπανάληπτε! Σε μένα μιλάς, οπότε άσε το παραμύθι του ατελείωτου, του μακράς διάρκειας σεξ. Εκτός κι αν μιλάμε για κάτι άλλο, όχι για αληθινή συνεύρεση, που αν ξεπεράσει το ένα τέταρτο της ώρας καταντάει... κουραστική. Όπως το λέω.

Η απόλαυση που προσφέρει το σεξ, και περιορίζομαι στη φάση όταν πλέον ο αρσενικός έχει ήδη μπει στη θηλυκιά, δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερη από ένα δεκάλεπτο. Δεν γίνεται να μπαινοβγαίνεις, να έχει ξεκινήσει να δουλεύει το εργαλείο κανονικό κομπρεσαίρ και το έργο να κρατήσει τόσο όσο θα έχεις... ρυθμίσει από τα πριν το χρόνο στην εκτόξευση του υγρού πυρ. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα.

Σύμφωνα με έρευνα που έγινε το συμπέρασμα είναι ξεκάθαρο. Στο 50% των ανδρών ο χρόνος κυμαίνεται από 3 έως 15 λεπτά. Μέχρι τρία λεπτά θεωρείται «σύντομη» η επαφή. Μέχρι επτά είναι «επαρκής» και μέχρι 13 λεπτά η «επιθυμητή». Για το 10%, αναφερόμαστε πάντα στους άνδρες, είναι αρκετό το τρίλεπτο για να «τελειώσουν» από τη στιγμή που θα «εισέλθουν».

Ξέχνα, λοιπόν, το ποιο είναι το ιδεώδες χρονικό διάστημα για την τέλεια συνουσία, που βέβαια είναι μια κούρσα, μια διαδρομή με αφετηρία τα απαραίτητα προκαταρκτικά, τα αγγίγματα, τα χάδια, τα φιλιά, τα γλυκόλογα. Άλλη φάση αυτή, με το δικό της τέμπο και χρόνο. Κι άλλη είναι η φάση που ξεκινάει όταν ο δρομέας πλησιάσει στην τελευταία στροφή, τότε που θα ακούσει το καμπανάκι... Ακριβώς από εκείνο το σημείο αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση, και το τέλος σε περιμένει μετά από μόλις πολύ λίγα λεπτά.

 

Διαβάστε ακόμα:

ΤΙ ''ΒΛΕΠΟΥΝ'' ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΣΜΟ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ