ΣΤΗ ΣΥΝΟΥΣΙΑ ΞΕΧΝΑ ΤΗΝ... ΙΔΑΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ

 

Ποια είναι η ιδανική διάρκεια στο σεξ, το αντικείμενο τελευταίας έρευνας που έκαναν επιστήμονες. Επειδή μιλάμε για το πιο σοβαρό πράμα στον άνθρωπο, λέω για τη συνουσία, πρώτη μου κουβέντα είναι πως τους έχω για κλωτσές ερευνητές, ειδικούς και μαθητευόμενους στο συγκεκριμένο ζητούμενο.

Τι θα πει “ιδανική διάρκεια”; Δέκα ώρες λέω! Τρεις μέρες συνεχώς, να μην κάνω τίποτα άλλο, να μην έχω στο μυαλό μου τίποτα άλλο, κι αν είναι δυνατόν να είμαι κολλημένος με την σεξουαλική σύντροφο χωρίς διακοπή μια εβδομάδα!

Να γίνουμε ξεκάθαροι, σύντομοι και με λόγια απλά. Η δουλειά είναι τριφασική, σε τρεις φάσεις. Τα προκαταρκτικά, δηλαδή τα χάδια, τα φιλιά, τα τριψίματα, τα γλυκόλογα. Παρένθεση απαραίτητη...

“Υπάρχουν γυναίκες που λοιώνουν, που έχουν θεό τον άνδρα τον “ερωτομίλητο”. Αυτόν που με τα ερωτολαλήματά του, τα ψιθυρίσματά του την φτιάχνει, την ερωτολαχανιάζει και την κάνει περισσότερο να τον ερωτολαχταράει. Τέλος παρενθέσεως.

Ούτε στα προκαταρκτικά υπάρχει όριο. Ποια είναι η ιδανική διάρκεια, δηλαδή. Αν, βέβαια, θεωρηθούν “ξεχωριστή” φάση τα προκαταρκτικά, τα προσυνουσιακά.

Βήτα φάση το πήγαινε-έλα, χωρίς πλέον ούτε στιγμή να βγεις έξω από το μουσκεμένο ναό της Αφροδίτης. Τι θα πει “ιδανική διάρκεια”; Είπαμε. Όσο περισσότερο. Πόσο, δηλαδή; Δεν μιλάμε για ώρες, ούτε για μια ώρα. Όχι, βέβαια. Αν μιλάμε για την ιδανική διάρκεια και θαρρούμε ότι το έργο έτσι ή αλλοιώς κρατάει τόσο πολύ, τότε οι ενδιαφερόμενοι θα χρειαστεί προηγουμένως να μυηθούν στο βουδισμό, να μπουν στο πνεύμα ανατολικών φιλοσοφιών. Τότε, ναι, η επαφή, το απόλυτο σεξουαλικό σμίξιμο, με τις κατάλληλες στάσεις και κινήσεις, σε slow motion, δικέ μου, σε κάνει ρέκορντμαν στη διάρκεια.
Και τέλος, γάμα φάση ο οργασμός. Ε, λοιπόν, στο έργο ο στόχος δεν είναι ο οργασμός. Το τελείωμα, που δεν μπορεί να κρατήσει περισσότερο από πέντε δευτερόλεπτα, τόσο στον άνδρα, όσο και στην γυναίκα. Στο φινάλε δεν έχει καμία αξία το ένα και δύο δευτερόλεπτα περισσότερο. Η ικανοποίηση που προσφέρει ο οργασμός δεν έχει σχέση με την διάρκειά του, με τα δευτερόλεπτά του.

Σκοπός είναι να το κάνεις θεϊκά, να μην το τρέξεις, να μη το βιαστείς, για να φθάσεις όσο γίνεται καθυστερημένα στον οργασμό. Κι όταν πλησιάσει ο οργασμός, ας κρατήσει δευτερόλεπτα. Μένεις με την απόλαυση που σου χάρισε η άλφα και η βήτα φάση.


Διαβάστε ακόμα:

ΓΚΕΛΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΣΤΟ ΕΡΩΤΙΚΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ