ΤΟ ΜΠΟΥΓΕΛΟ ΣΤΟΥΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΑΙ… ΣΚΟΥΝΤΗ

 

Αιφνιδιάστηκαν κάποιοι με την παρουσία του Μαρινάκη στην κηδεία του Παύλου Γιαννακόπουλου. Γιατί; Επειδή Μαρινάκης ίσον γάβρος, και Γιαννακόπουλος ίσον βάζελος.

Αιφνιδιάστηκαν κάποιοι με τη φιάλη ύδατος στον Μαρινάκη, παρόντα στην εκκλησία, για την κηδεία Γιαννακόπουλου. Γιατί; Για τον κόσμο, τα μήντια αλλά και την καφρίλα πέθανε ο Γιαννακόπουλος του Παναθηναϊκού, όχι ο επειχηματίας, ο οικογενειάρχης, ο σύζυγος, ο πατέρας, ο αδελφός.

Κι αυτός που έριξε το μπουγέλο στον Μαρινάκη εκφράζει τον Παναθηναϊκό. Αυτός ο ανώνυμος αλήτης εκφράζει την αλητεία του Παναθηναϊκού η οποία αλητεία είναι ΑΠΟΔΕΚΤΗ από την ιδιοκτησία της ΠΑΕ, της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, όπως κάθε άλλης ΠΑΕ, ΚΑΕ.

Αιφνιδιάστηκαν κάποιοι με τη στοχοποίηση του 55χρονου αξιοπρεπέστατου επαγγελματία δημοσιογράφου Βασίλη Σκουντή από πλευράς ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Γιατί; Επειδή δεν αντιλαμβάνονται ότι το σπηκάζ του Σκουντή συνέβαλε στην ήττα του Παναθηναϊκού στον τέταρτο τελικό από τον Ολυμπιακό.

Σήμερα Κυριακή είναι ο πέμπτος τελικός. Αν είναι πάλι στο μικρόφωνο ο Σκουντής, το ερώτημα: Ποιόν θα βοηθήσει να πάρει το πρωτάθλημα: Τον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό.


Διαβάστε ακόμα:

ΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΡΩΜΕΝΟΙ