ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ Ο... ΑΓΑΜΟΣ

 

Κουίζ. Ποια είναι η χοντρομαλακία, να παντρευτεί ή να χωρίσει κάποιος. Καθόλου εύκολη η απάντηση. Το δικό μας reality δεν έχει περιθώρια να προσφέρει στον νικητή κάτι περισσότερο από μια ντουζίνα προφυλακτικά. Μην επηρεάζεσαι από τη φτήνια του βραβείου, λάβε υπ' όψιν τη σοβαρότητα του ερωτήματος. Του ζητήματος που λέγεται γάμος, δηλαδή. Πόσο μπορεί να σακατέψει την προσωπική ζωή, να την αλλοτριώσει;

Λοιπόν; Τη μαλακία θα την κάνει όποιος αποφασίσει να παντρευτεί ή όταν διαλύσει το γάμο, είναι το ερώτημα. Το βρήκες, κέρδισες, δικό σου είναι το κουτί με τα λουκούμια Σύρου. Η γκέλα έγινε όταν παντρεύτηκες. Επειδή αν δεν παντρευόσουν δεν θα σε απασχολούσε το να χωρίσεις ή όχι.

Δεν καθαρίσαμε ακόμα. Ο καθένας είναι μπλεγμένος έτσι ή, αλλοιώς όταν μιλάμε για γάμο και για διαζύγιο. Θέλω να πω, ότι την έκανε τη χοντρομαλακία και παντρεύτηκε. Μήπως θα πέσει σε πιο χοντρό λάθος αν τραβήξει τη δουλειά για διαζύγιο; Πολύ επιφανειακά το βλέπει εκείνος ο οποίος σκέπτεται πως με το χωρισμό βάζει ένα τέλος σε μια «εκκρεμότητα» που με ταλαιπωρεί.

Τι συμβαίνει με τους χωρισμένους; Φοβερά πράγματα. Η συντριπτική πλειοψηφία ξαναπαντρεύεται! Ξανακάνει τη γκέλα. Και το πιθανότερο είναι ότι την ξαναπατάει. Γιατί; Να σου πω το μέγα μυστικό. Ο γάμος είναι γάμος, είτε μ' αυτήν, είτε μ' άλλην γυναίκα.

Άσε τις ειδικές περιπτώσεις, όπου πράγματι ο γάμος γίνεται μαγικός, ακριβώς επειδή κι ο άντρας «ωριμάζει» και η νέα κυρία προσαρμόζεται στα μέτρα του.

Οι σκέψεις αυτές με αφορμή ότι η γνωστή 51χρονη Καναδή ηθοποιός, η βυζαρού Πάμελα Άντερσον που κάποτε είχε γίνει γνωστή από την σειρά Baywatch, και έχει παντρευτεί 3 - 4 φορές. Ποιο είναι το περίεργο στην περίπτωσή της; Έχει καταθέσει 2 - 3 φορές αίτηση διαζυγίου, για να γλυτώσει από τον καθένα σύζυγο της! Τους χώριζε, αλλά δεν τους έδινε... απολυτήριο πριν καταθέσει αίτηση διαζυγίου. Στους δυο από τους τρεις συζύγους είχε ζητήσει στα δικαστήρια από δυο φορές να τους ξαποστείλει. Ο πρώτος της γάμος, με κάποιον Ελληνοαμερικανό ντραμίστα, επαναλήφθηκε δύο φορές! Δυο γάμοι η μαστόλαγνη τρελογκόμενα με τον ίδιον άντρα, με τον οποίο έκανε δυο παιδιά, και δυο - τρεις φορές αίτηση διαζυγίου. Δεν είναι τυχαίο που υπάρχουν τόσοι πολλοί δικηγόροι.


Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ