ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΙΤΣΑ, ΜΠΥΡΑ ΚΑΙ… ΑΠΟΧΗ!

 

Ο άντρας κατά 50%... χάνει τη σεξουαλική επαφή με την γυναίκα του τις νύχτες του μουντιάλ. Διαπιστωμένο με έρευνες και αφορά τον σύζυγο του αιώνα μας, παγκόσμια. Επιβεβαιώθηκε και πρόσφατα από το ελληνικό Ανδρολογικό Ινστιτούτο που ασχολήθηκε με το προφίλ του Έλληνα μουντιαλόπληκτου 2018.

Οι έρευνες δείχνουν την πραγματικότητα, αλλά δεν μας λένε την αλήθεια! Δηλαδή; Δεν ερμηνεύουν σωστά τα ευρήματα τους. Δηλαδή; Βεβαίως ο μέσος άντρας όχι μόνο στο μουντιάλ, αλλά και σε κάθε σπουδαία ποδοσφαιρική διοργάνωση, Ευρώ, τσάμπιονς ληγκ, προτιμάει τη μπάλα από το σεξ. Αυτό γιατί απαραίτητα να σημαίνει ότι τοποθετεί τη συνουσία σε δεύτερη μοίρα; Ότι προηγείται η συνουσία με την… τηλεόραση.

Απλά, το μουντιάλ, όπως μια κρίσιμη ποδοσφαιρική αναμέτρηση, είναι η… ευκαιρία του άντρα να σνομπάρει ερωτικά, κι όχι συνειδητά, την σύντροφο του. Ποιος λέει ότι δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό; Ναι μεν η μπάλα είναι ισχυρό αφροδισιακό, μια διαφορετική ερωμένη για τον άντρα, αλλά πιθανότατα αυτός να έχει ανάγκη να δείξει από την ανάποδη το αρσενικολήκι του, με τη σεξουαλική αποχή.

Μουντιάλ, λοιπόν, για τον ποδοσφαιρόφιλο σημαίνει πίτσα, μπύρα και… κατανόηση αν η γυναίκα του ξεπορτίσει. Τι να κάνει η κυρία όταν ο σύζυγος είναι αιχμάλωτος 4- 5 ώρες στην τηλεόραση, επειδή είναι μέρες που γίνονται και τρία και τέσσερα ματς. Έτσι η σύζυγος θα πάει σε… φίλη, υποτίθεται, σε μια θεία κι όχι να ξενοπηδηχτεί.

Εύρημα κι αυτό, δεδομένο που ισχύει διαπλανητικά. Η παντρεμένη τις μεγάλες ποδοσφαιρικές νύχτες, περισσότερο από ποτέ, φοράει κέρατο στον σύζυγο. Το κάνει και από πνεύμα ψιλοεκδίκησης. Γιατί, κύριε, γουστάρεις την τηλεόραση κι όχι εμένα;


Διαβάστε ακόμα:

ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ Ο... ΑΓΑΜΟΣ