ΤΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ ΕΧΕΙ ΨΩΜΙ

 

Δεν είμαι ικανοποιημένος ως πολίτης και ως φορολογούμενος με την πράγματι επιτυχία της αστυνομίας να εξαρθρώσει δίκτυο ναρκωτικών ουσιών με μέλη απ’ όλες τις φυλές του Ισραήλ. Δεν στέκομαι στην πράγματι αποτελεσματική επιχείρηση των δημοσίων υπαλλήλων της αστυνομίας. Είμαι, θαρρώ, στο κόμμα των επί της ουσίας παρατηρητών των πραγμάτων.

Γιατί μαζεύτηκαν στην Αθήνα αυτά τα παλιόμουτρα από Μαρόκο, Παλαιστίνη, Γουϊνέα, Ρουάντα, Σομαλία, Αλβανία, Βουλγαρία, Νιγηρία, Καμερούν, Κογκό και σια; Δεν είναι κυνηγημένοι πρόσφυγες που υποχρεώθηκαν να μεταναστεύσουν από την πατρίδα τους. Είναι κακοποιοί, διότι διακίνηση και εμπορία ναρκωτικών θέλει εγκληματίες, όχι βιοπαλαιστές, άτομα που ζούνε από το μεροκάματο.

Και γιατί αυτοί που συνελήφθησαν κι άλλοι που συνεχίζουν ελεύθεροι ή μέσα από τον Κορυδαλλό έχουν στήσει ναρκομπίζνες στην Αθήνα, στην Ελλάδα; Είπαμε. Είμαστε του κόμματος επί της ουσίας.

Επειδή στην Αθήνα της πείνας και της ανεργίας έχει ψωμί το ναρκωτικό. Επειδή, πολλοί, περισσότεροι απ’ όσο φαντάζεται κάποιος κάνουν χρήση. Αυτή είναι η ουσία του θέματος.

Διαβάστε ακόμα:

ΟΤΑΝ Η ΤΣΕΠΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΦΑΡΔΙΑ...