ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΝΤΡΑ Η ΓΚΟΜΕΝΑΡΑ

 

«Είμαι απογοητευμένη από τους άνδρες! Δεν υπάρχουν άνδρες όπως τους θέλω. Μόνον έναν άνδρα κάθε χρόνο βρίσκω...». Κουβέντα της Τζένιφερ Λώρενς. Μας κάνει πλάκα η σούπερ σταρ; Σε καμιά περίπτωση. Τρελαίνεσαι, σαλτάρεις, από το μπαλκόνι πέφτεις κατ' ευθείαν. Όταν το θηλυκό ηφαίστειο, η γυναίκα που τα έχει όλα επάνω της, ομορφιά, κορμάρα και κυρίως λάμψη, να θέλει να πηδηχτει, αλλά να μην της κάθεται αρσενικός στα μέτρα της.

Να προλάβω να πω ότι είμαι θαυμαστής της Jennifer Lawrence. Εκτιμώ την υψηλού επιπέδου ηθοποιία και την ακτινοβολία της θηλυκότητα της. Σα σήμερα 15 Αυγούστου γεννήθηκε το 1990 με την προίκα να γίνει η πρώτη του σινεμά. Της αξίζει το Όσκαρ που της έδωσαν το 2013.

Επί του θέματος.Τα είχε μ' έναν ηθοποιό η Τζένιφερ Λώρενς, μετά μ' έναν τραγουδιστή, μ' έναν σκηνοθέτη, σήμερα δηλώνει μόνη και πυροβολεί στα ίσα το ανδρικό φύλο: «Δύσκολο να πετυχω άνδρα στα κυβικά μου... Κι όμως, ενθουσιάζομαι, είναι συναρπαστικό όταν γνωρίζω κάποιον». Τι σημαίνουν αυτά;

Θέλω άντρα που να με φτιάχνει, όχι μόνον να με ανάβει και να με σβήνει αμέσως στο κρεβάτι. Αυτό εννοεί το κορίτσι. Ότι από τον άντρα περιμένει να της γεμίζει τη ζωή, να τον σκέπτεται κάθε ώρα, χωρίς να είναι σίγουρο και απαραίτητο ότι η σχέση τους θα είναι μόνιμη, θα καταλήξει σε γάμο. Αυτά εγώ καταλαβαίνω από τα λόγια της.

Από την άλλη, δεν αγνοείς μια πραγματικότητα. Ότι πρόκειται για την υψηλώτερα αμειβόμενη κινηματογραφική ηθοποιό. Πώς να βρει άνδρα αυτός ο κορίτσαρος! Δύσκολο. Με ταμείο γύρω στα 50 εκ. δολάρια το χρόνο. Απίθανο να μασήσει τον άντρα που γνήσια, αληθινά της λέει Σ' αγαπώ. Σε θέλω. Είσαι η γυναίκα της ζωής μου. Με τα νειάτα της, την ομορφιά της, την αξία της, το πακέτο της, τη διασημότητα της δικαιολογημένα να τον αμφισβητεί, να τον υποψιάζεται πως την παραμυθιάζει.

Πρόβλημα. Πώς να δοθεί ψυχή και σώματι η Τζένιφερ Λώρενς, πώς να επενδύσεις σε σχέση με προοπτική, όταν εκείνη υπερέχει σε σύγκριση με τον γκόμενο; Πρόβλημα.


Διαβάστε ακόμα:

Ο ΧΑΛΙΑΣ ΕΜΑΘΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ