ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΕΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ… ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

 

Πιάνει Ελλάδα ο μετανάστης. Ανήλικος, 25χρονος το πολύ. Ξεβράκωτος και χωρίς μια στην τσέπη. Και χωρίς κανένας στην Ελλάδα να γνωρίζει ποιος είναι. Το ποιόν του ποιο είναι. Αν είναι γεννημένος δολοφόνος, με χρωμοσώματα κακοποιού.

Τι περιμένεις να κάνει ο μετανάστης, ο πρόσφυγας, ο όπως θες να τον πεις; Όταν είναι ασύδοτος σε μια χώρα μπουρδέλο, όπως είναι η Ελλάδα. Με κάποιους πατριώτες της πλάκας και επικίνδυνους στην επίδειξη φιλανθρωπίας με οφθαλμούς κλειστούς.

Θέλει να φάει ο μετανάστης με το μοντέρνο κούρεμα. Και να κοιμηθεί. Και να πηδήξει. Και να αγοράσει κάποιο σουβλάκι, ένα παγωτό, μια φανέλα φτηνή και μοδάτη. Διαλέγει με κάποιον άλλον ομοιοπαθή το χώρο της εγκληματικής του δράσης και την βγάζει καθαρή.

Αυτή είναι η κουβέντα μου για τους δολοφόνους, τους δύο Πακιστανούς και τον Ιρακινό, του Έλληνα 25χρονου στου Φιλοπάππου. Είχαν προηγηθεί από πάρτη τους κι άλλοι παρόμοιοι τσαμπουκάδες, χωρίς αίμα, στην Ακρόπολη και στου Φιλοπάππου επίσης. Ρε, τους φουκαράδες τους μετανάστες που υποχρεώνονται να γίνουν κακοποιοί.

Διαβάστε ακόμα:

ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΣΕ ΣΤΥΛ… ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΡΑΜΠ