ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΟ… SRAIGHT SEX;

 

Ιστορική απόφαση εν έτει 2018. Το Ανώτατο Δικαστήριο της Ινδίας στις 6 Σεπτεμβρίου 2018 μετά από προσφυγή gay οργανώσεων, ανδρών και γυναικών κατά της ισχύουσας νομοθεσίας, αποφάσισε ότι δεν είναι πλέον ποινικό αδίκημα το ομοφυλοφιλικό σεξ. Στα επιχειρήματα υπέρ, το ότι στον Ινδουϊσμό οι θεοί μεταμορφώνονται σε θεές και οι άνδρες πιθανόν να βρεθούν σε κατάσταση εγκυμοσύνης.

Ινδουισμός. Πρόκειται για τον βραχμανισμό, την αρχαιότερη θρησκεία, με τις αμέτρητες αιρέσεις, και χωρίς ιδρυτή. Δεν υπάρχει στα χαρτιά κανένας Ιησούς, Μωάμεθ και Βούδας στον «ινδουϊσμό», έτσι όπως τον αποκάλεσαν οι μουσουλμάνοι της Ινδίας.

Βραχμάνοι. Οι ιερείς της επικυρίαρχης θρησκείας στην Ινία. Διδάσκουν τον «αιώνιο νόμο», την «αιώνια πίστη», το Σανατάτα Ντάρμα. 'Ο,τι αναφέρονται στις βέδες, στα κείμενα της ''ιερής γνώσεις''.

 

Έγινε κι αυτό, λοιπόν. Νομιμοποιήθηκε η ομοφυλοφιλία και στην Ινδία (φωτο). Είμαστε στην αναμονή για το επόμενο ιστορικό επεισόδιο. Πότε, μετά από πόσους αιώνες, θα ποινικοποιηθεί το straight sex. Να καταστεί παράνομο ανάμεσα σε άνδρα και γυναίκα.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΡΙΝ ΤΟ 1821 ΣΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ Η ΕΛΛΑΔΑ!