ΟΙ “SUGAR DADDIES” ΕΧΟΥΝ… ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ

 

Μία 25χρονη «εξομολογήθηκε» γιατί πάει μόνον με άνδρες με διπλάσια ηλικία από την ίδια. Το κορίτσι έχει δύο- τρεις τέτοιες «περιπτώσεις», τους οποίους συναντά συστηματικά, μία, δύο φορές την εβδομάδα. Γιατί, λοιπόν, προτιμάει «ερωτικές»(;) σχέσεις με sugar daddies και δεν περιορίζεται μονάχα σε μία με άνδρα με τον οποίο θα έχει «κανονική» διαφορά ηλικίας;

Νόμος! Ποτέ, μα ποτέ, δεν παίρνουμε τα πράγματα όπως κάποιος τα λέει. Όποιος είναι αυτός. Ο πρωθυπουργός, ο αρχιεπίσκοπος, ο δάσκαλος, ο δημοσιογράφος. Όποιος! Άλλο τι λέει ένα πουτανάκι, άλλο ότι πράγματι εννοεί αυτά που σερβίρει.

Η εν λόγω 25χρονη ως ελεύθερη επαγγελματίας αγωνιζόταν, λέει, να βρει μία θέση εργασίας. Από την άλλη, κουράστηκε να ζευγαρώσει με νέο που θα της εξασφάλιζε μία μόνιμη σχέση με προοπτική. Χρειαζόταν και χρήματα για να βάλει μπροστά μία δική της επιχείρηση, διότι θαρρούσε πώς ήταν ταλαντούχα.

Τελικά, το ταλέντο της το έδειξε στο σεξ. Ικανοποιούσε με το παραπάνω έναν 45αρη, έναν 50αρη κι έναν 55αρη, άνδρες με πορτοφόλι δυνατό, ισχυρές προσωπικότητες, με οικονομική άνεση.

Δηλώνει ευτυχισμένη η 25χρονη. Και γιατί ικανοποιείται η ίδια σεξουαλικά, και γιατί περνάει υπέροχα μία βραδιά, ένα σαββατοκύριακο μ' έναν από τους sugar daddies της. Τους οποίους συναντάει με άδεια την τσάντα της, κι όταν τους αφήνει την έχει γεμάτη με χαρτονομίσματα.