ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ… ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ;

 

Με το που ξεκίνησε τη δουλειά ο άντρας, ακόμα ήταν στην πρώτη ταχύτητα, στα πρώτα προκαταρκτικά, ούτε καν είχαν γδυθεί οι δυο τους, ρώτησε το κορίτσι: ''Που σ΄ αρέσει, μωρό μου, να σε χαϊδεύω περισσότερο;''. Εκείνη, μόλις είχε αρχίσει να ανάβει, δεν είχε κανένα δισταγμό να του πει: ''Στο στήθος μου, παικταρά μου''.

Αν θαρρούσε πως θα  ένιωθε περισσότερα ηδονικά με μια-δυο τσιμπιές στα οπίσθια, κανένα χαστουκάκι στους μηρούς, θα το ομολογούσε στον εραστή της; Μάλλον, όχι. Αν γούσταρε να πραγματοποιήσει μια από τις φαντασιώσεις της, π.χ. να την δέσει τα χέρια και να την πάρει οθωμανικά; Μάλλον, ούτε κι αυτό θα το… μαρτυρούσε.

Η γυναίκα ντρέπεται. Λέμε γενικώς και αορίστως η γυναίκα και εννοούμε αυτήν της συντριπτικής πλειοψηφίας. Την μέσης τάξης, ηλικίας γυναίκα. Περισσότερο ''συντηρητική'' είναι η γυναίκα, και λιγώτερο εκδηλωτική στο σεξ, ακόμα και με τον σύζυγο της, τον πιο κοντυνό άντρα στη ζωή της, ο οποίος λογικά δεν θα την παρεξηγήσει αν εκείνη του ''ανοιχτεί''. Αν του ζητήσει και... ''κάτι άλλο'', κάτι διαφορετικό απ’ όσα παίζουν μεταξύ τους.

Άρα!  Ο άντρας είναι αυτός που οφείλει να πάρει πρωτοβουλίες. Να κερδίσει την εμπιστοσύνη της δειλής συντρόφου του προκειμένου να πλουτίσουν το σεξουαλικό τους ρεπερτόριο και με κάποια ανωμαλία που η κυρία έχει στο μυαλό της. Μια νύχτα π.χ. να κάνει κέφι να γίνει πόρνη! Ότι ο άντρας την επισκέφτηκε στο μπουρδέλο και με λεφτά της κάνει έρωτα. Ή να παριστάνει την οικιακή βοηθό που την φλερτάρει ο κύριος πίσω από την πλάτη της, αφού αυτή είναι η κυρία του σπιτιού.