ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΚΑΤΑ… ΤΣΟΥΚΑΛΑ, ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ!

 

Ο γνωστός κύριος Τάκης Τσουκαλάς απ’ ό,τι γράφεται στα μήντια έκανε ρατσιστικό σχόλιο σε βάρος του Θανάση Αντετοκούνμπο. Και λοιπόν; Τσουκαλάς είναι και λέει ό,τι θέλει. Το κατάπτυστο του θέματος δεν είναι να συλληφθεί να αφοδεύει ένα κοπρόσκυλο στο δρόμο, αλλά κάποιοι σοβαροί μαλάκες να ζητούν την καταδίκη του ενόχου. Την τιμωρία του κοπρόσκυλου που έχεσε δημοσίως.

Η απόλυτη παρακμή. Να λαμβάνεται υπ’ όψιν ο δημόσιος λόγος του… Τσουκαλά, ο οποίος βέβαια δεν είναι κοπρόσκυλο, αλλά ένα τηλεοπτικό σκουπίδι. Ό,τι κι αν είπε ο κύριος Τάκης Τσουκαλάς για τον μπασκετμωλίστα του Παναθηναϊκού απλά μειώνει τον ίδιο τον κύριο Τάκη Τσουκαλά. Αδιάφορο αν αυτός είναι υπερήφανος για όσα εκστομίζει. 

Τι αξία να έχει το σχόλιο Τσουκαλά για Αντετοκούνμπο, όταν δεν θα το έλεγε αν ο αφρικανικού χρώματος μπασκετμωλίστας φορούσε τη φανέλα του Ολυμπιακού. Λέω και το άλλο. Δεν είναι σκατά αυτά που λέει ο Τάκης Τσουκαλάς, αλλά η αναπαραγωγή των… σχολίων του από τα μήντια και η… κριτική που κάνουν στον γραφικό και ξεχωριστό παρουσιαστή.

Λυπηρό. Ο Γιάννης Αντετεκούνμπο έδωσε απάντηση στο δυσφημιστικό, λέει, σχόλιο στον αδελφό του Θανάση από τον κύριο Τάκη Τσουκαλά. Εδώ τελειώσαμε. Εδώ πιάσαμε πάτο. Ο γίγας Αντετοκούνμπο ασχολήθηκε με ό,τι πιο φτηνό κυκλοφορεί στο ντόπιο τηλεοπτικό απόπατο.