ΑΡΙΣΤΕΡΗ 100% ΕΠΙΛΟΓΗ Η... ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ

 

Η ντροπή του Αλέξη Τσίπρα δεν είναι ότι δεν παίζει αριστερά η «πρώτη φορά». Η ντροπή της ντροπής τους είναι ότι… επιμένουν να αυτοχαρακτηρίζονται αριστεροί. Και μόνον απ’ αυτό καταλαβαίνει κανείς ότι έχει να κάνει με πολιτικό, πιο σωστά κομματικό τυχοδιωκτισμό ολότελα προσβλητικό στους αληθινούς αριστερούς, αλλά και τους δεξιούς.

Η ΕΡΤ της «αριστεράς» και του κυβερνητικού Σύριζα έχει αποφασίσει να στείλει στην… αριστερών προδιαγραφών Eurovision του 2019 την… Καλομοίρα. Το κοριτσάκι το… πολιτικοποιημένο και αμερικανογεννημένο.

Συμπαθέστατη η 34χρονη Καλομοίρα Κάρολ Σαράντη, που έγινε γνωστή το 2004 από το Fame Story του Αντένα. Η ΕΡΤ την είχε στείλει το 2008 στην Eurovision και πήρε 3η θέση.

Επί Σύριζα η Ελλάδα έχει πάθει πανωλεθρία στο… μουσικό διαγωνισμό της Eurovision. Το 2015 η χειρότερη παρουσία από καταβολής, με την Κύπρια Μαρία Έλενα Κυριακού. Αποκλεισμός το 2016 με το γκρουπ Argo. Πάτος, 19η θέση, με την Demmy, το 2017. Και πέρυσι 14η θέση με την Τερζή.

Το 2019 επειδή η δουλειά θα γίνει στο Τελ Αβίβ και αναμένεται να έχει χρώμα… πολιτικό, η σκέψη είναι να… διαγωνιστεί για λογαριασμό της Ελλάδα η Καλομοίρα, η οποία στο Ισραήλ προβλέπεται να δείξει ότι εκτός μητέρα τριών παιδιών θα μπολιάσει την Ευρώπη αύρα τριών αστέρων συριζέικης πρώτης φοράς..

Διαβάστε ακόμα:

ΜΑΡΩ, ΜΑΡΩ, ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΠΑΡΩ!