ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ…

 

Ποια είναι η εκτίμηση σου για το κορίτσι της φωτογραφίας; Ξεκάθαρο είναι ότι και η ίδια, όπως κι εγώ, ζητάω τη γνώμη σου για τα «προσόντα» της. Δεν υπάρχει άλλος λόγος που στήθηκε μπροστά στο φακό. Δεν έχει να σου πει κάτι, παρά μονάχα να σε προκαλέσει. Να σε κερδίσει ως αντικείμενο σεξουαλικού πόθου. Και σεξουαλικής φαντασίωσης.

Μία στιγμή. Δεν ζητώ την άποψη σου για τα ευαίσθητα και απόκρυφα σημεία αν υπάρχουν τέτοια σε μία τολμηρή φωτογραφία της κυρίας. Το ζητούμενο είναι πώς περιγράφεις το ύφος στα μάτια της. Εδώ είμαστε.

Γνωστά τα «Κόκκινα Φανάρια» στο Άμστερνταμ. Οι πουτάνες στη «βιτρίνα» του μπουρδέλου είναι στη κοινή θέα, ο πελάτης, ο τουρίστας βλέπει, αποφασίζει. Σε τι διαφέρουν οι δηλωμένες πόρνες στην Ολλανδία, που φορώντας μονάχα τα εσώρουχα επιδεικνύονται δημόσια, με τα κορίτσια που ζητάνε πελατεία… followers στο Instagram. Πόρνες οι μεν, πόρνες και οι δε, ακόμα κι αν οι δεύτερες δεν ασκούν το αρχαιότερο επάγγελμα.

Επιμένω. Ανάλυσε το…, το μάτι της κυρίας στη φωτογραφία μας. Λες και έχει την ανάγκη συνουσίας. Λες και σε περιμένει στο χώρο της. Κι αυτό δεν λέγεται πορνεία, έστω κι αν δεν χρηματίζεται;

Δεν αναφέρω το όνομα της. Καμία σημασία. Στέκομαι στο φαινόμενο της εποχής μας. Εκατοντάδες κορίτσια σε κάθε σημείο του πλανήτη «στήνονται» στην κάμερα του επαγγελματία φωτογράφου και μετά από αμέτρητες λήψεις, επιλέγουν τις πόζες με τις οποίες θα κάνουν την παρουσία τους στα λεγόμενα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Διαβάστε ακόμα:

ΣΑ ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΕ Ο ΗΛΙΟΣ