ΤΟ ΤΕΛΕΙΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑ…, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

 

Ο Θεός έφτιαξε το σύμπαν. Τα σύμπαντα, για να κάνουμε ταμείο. Δεν είναι μονάχα ένα σύμπαν, όπως δεν υπάρχει μονάχα ένας πλανήτης. Η Γη.

Χρειάστηκε να αναπτυχθεί η πόρνη επιστήμη για να ξεστραβώσει την άγια Εκκλησία. Για να την υποχρεώσει, πιο σωστά, να σταματήσει να υποστήριζε ότι δεν υπάρχει τίποτα άλλο από τη Γη. Και ότι η Γη είναι επίπεδη. Ούτε στρογγυλή, ούτε γυρίζει.

Ο Θεός, σύμφωνα με τας γραφάς, αφού έφτιαξε τη Γη, μαζί τον Παράδεισο και την Κόλαση, έβαλε μπροστά μετά και τον άνθρωπο. Καλά και άγια και, κυρίως, κατανοητά όλα αυτά. Στέκομαι στο εξής. Γρήγορα ο Θεός πήρε πρέφα πως οι πρωτόπλαστοι, ο Αδάμ και η Εύα, ήταν σκάρτο πράμα.

Είπαμε. Λέμε τα πράγματα όπως τα γράφει η Βίβλος. Όχι ό,τι θέμε. Όχι ό,τι κατεβάζει η γκλάβα μας. Και έπεσε η εξορία. Απόφαση του Θεού. Έδιωξε από την Εδέμ το πρώτο ζευγάρι, τον Αδάμ και την Εύα. Όχι και τον Όφι! Γιατί;

Το φίδι παρέμεινε στον Παράδεισο. Πλήρωσαν τη ζημιά μόνο οι πρωτόπλαστοι. Γιατί, όμως, ξηγήθηκε έτσι ο Θεός; Γιατί έδωσε εξιτήριο στο Τέλειον Ον, δηλαδή τον άνθρωπο που αποδείχτηκε το Τέλειον Έγκλημα του Θεού. Έκανε λάθος ο Θεός που δημιούργησε το δίποδο ή το λάθος ήταν που στη αρχή το θεώρησε άξιο να απολαμβάνει την Εδέμ.

Θεός είναι, άρα δεν κάνει λάθος. Άρα, συνειδητά έστησε ένα χαμένο κορμί που χιλιάδες, εκατομμύρια χρόνια δεν βάζει μυαλό. Απλά, για να δοκιμάσει το καλούπι, σε πρώτη φάση το μάντρωσε στον Παράδεισο.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΘΑΦΤΗΚΕ ΖΩΝΤΑΝΗ…