ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΝΑΝΔΡΟΥΣ

 

Την κοπάνησαν από τον Κορυδαλλό, με τρόπο κινηματογραφικό που θα εντυπωσιάζει συγγραφέα σεναρίου ταινίας, δυο σεσημασμένοι Αλβανοί με ειδικότητα στις ληστείες ηλικιωμένων. Ο καθένας με το είδος τους, που λέει και η διαφήμιση. Τα συγκεκριμένα καθάρματα την έπεφταν σε γερόντια, μέσα στα σπίτια τους, και ό,τι αρπάξουν αφού απειλήσουν και κακοποιήσουν τα θύματα τους.

Μια απορία μου γεννήθηκε. Γιατί δραπέτευσαν, ρισκάροντας πολύ επικίνδυνα, μπαίνοντας σε πολύ δύσκολη θέση, οι δυο Αλβανοί και δεν περίμεναν να τελειώσει η φυλάκιση τους. Έτσι χωρίς προβλήματα να συνεχίσουν την καριέρα τους στην φιλόξενη, για τους οικονομικούς και άλλους μετανάστες, χώρα μας. Στη χώρα όπου λόγω της χαλαρής αστυνομικής προστασίας εύκολα, πανεύκολα βγαίνει το μεροκάματο από τους εργαζόμενους αλλοδαπούς ληστές.

Το ερώτημα, λοιπόν, είναι αν τα δυο μούτρα από την Αλβανία βαρέθηκαν στη φυλακή, να τρώνε και να την βγάζουν τζάμπα και, τέλος πάντων, αποφάσισαν να βγουν έξω για να συνεχίσουν το επάγγελμα τους. Ή μήπως δεν άντεχαν το ξύλο μέσα στον Κορυδαλλό από άλλους κρατούμενους;

Ώπα, ρε. Εγκληματίας είμαι, κακής γέννας πράμα, μια ζωή στην παρανομία, αλλά δεν ανέχομαι να συνυπάρχω στη φυλακή με άνανδρα καθήκια που την πέφτουν σε παππούδες και γιαγιάδες για να τους αρπάξουν το φτωχό κομπόδεμα. Αυτό, αναρωτιέμαι, τους έδιωξε από τον Κορυδαλλό τους δυο Αλβανούς; Ότι έφτυναν το γάλα της μάνας τους και η ζωή τους είχε γίνει κόλαση από το ξύλο που τους φόρτωναν άλλοι φυλακισμένοι.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ''ΦΑΡΜΑΚΟ'' ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΒΟΥΤΣΑ