ΜΗ ΜΕ ΚΑΤΑΠΙΕΖΕΤΕ... ,ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΝΤΥΝΟΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ!

 

Παντρεύτηκαν από έρωτα. Μετά το γάμο τους ο σύζυγος εξομολογήθηκε στην σύζυγο πως αισθάνεται καλύτερα αν φοράει γυναικεία ρούχα. Ασφαλώς μονάχα μέσα στο σπίτι τους, να μην τον βλέπει κανένας. Δεν πρόκειται για ομοφυλόφιλο. Σε καμιά περίπτωση. Η ιστορία είναι αληθινή, καταγράφεται στα επιστημονικά δεδομένα της “ανωμαλίας” με το όνομα “Παρενδυσία”. Μήπως για κάποιους δεν πρόκειται περί ανωμαλίας όταν υπάρχουν άνδρες τρισευτυχισμένοι και δημιουργικοί με γυναικεία ρούχα, και στο φινάλε χωρίς να ενοχλούν κανέναν.

Δεν σταμάτησα να τον αγαπώ, λέει η σύζυγος, για τον άνδρα της που μετά το γάμο τους παράγγειλε πολλά γυναικεία ρούχα, ολόκληρο βεστιάριο. Αποδέχθηκα το πάθος του. Όταν ντυνόταν τα γυναικεία έλεγε ότι είναι η “Λίλυ” κι όταν ερχόταν στο κρεβάτι να κάνουμε έρωτα έλεγε “Ήρθε η θεία Λίλυ”. Δύο φορές είχε γενέθλια, μία όταν γεννήθηκε, και μία την ημέρα που αποφάσισε να σταματήσει να νοιώθει φυλακισμένος, κι αυτό συνέβαινε επειδή υποχρεωνόταν να φοράει αντρικά.

Πριν φθάσουμε στην επίσης “παρενδυτική” Ζαν Ντ' Αρκ, την Ιωάννα της Λωραίνης, η οποία φορούσε μόνον αντρικά ρούχα. Και ποτέ δεν έκανε σεξ η Γαλλίδα ηρωίδα επικεφαλής των Γαλλικών στρατευμάτων στον Εκατονταετή Πόλεμο κατά των Άγγλων, διότι είχε το πιο στενό αιδοίο της αιωνιότητας και ήταν αδύνατη η διείσδυση.

Ο Μπετόβεν δεν μπορούσε να συνθέσει αν δεν φορούσε ρομπ ντε σαμπρ. Ο Βάγκνερ ήταν άλλος άνθρωπος με ρούχα με γιρλάντες, κορδέλες.

Σάλος μέγας το 2014 στην Αγγλία επειδή ένα αγοράκι 5 χρονών, ο Ρομέο Κλαρκ στο Γιορκσάιρ, ήθελε να φοράει κοριτσίστικα ρούχα κι αυτό δεν ήταν αποδεκτό από τον παιδότοπο της τοπικής ενορίας. ''Για να ξαναδεχτούμε τον γιο σας θα ντύνεται κανονικά αγορίστικα, προκαλείται σύγχυση στα άλλα παιδάκια... '', είπαν οι ιερείς στην 34χρονη μητέρα που έγινε έξαλλη.

Να, ποια ήταν η αντίδραση της μαμάς του μικρούλη Ρομέο: ''Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα που το αγοράκι μου λατρεύει τις φούστες, παπούτσια ψηλοτάκουνα, βάφει τα νύχια του και παίζει με τις κούκλες Barbie. Έτσι αισθάνεται ευτυχισμένος ο Κλαρκ''.

Επαναλαμβάνω. Ο παρενδυτικός δεν είναι απαραίτητα gay. Όπως ένας ομοφυλόφιλος δεν είναι απαραίτητα παρενδυτικός. Είναι κανονικός άνδρας. Που, όμως, με το κοστούμι του φύλου του αισθάνεται καταπιεσμένος, ενώ με τα γυναικεία είναι ήρεμος, ασφαλής, ισορροπημένος ψυχικά.

Έχουν καταγραφεί περιπτώσεις παρενδυτικών οι οποίοι μέχρι να σκέπτονται την αυτοκτονία, όταν δεν έχουν τη δυνατότητα από το στενό τους περιβάλλον να φοράνε τα ρούχα του άλλου φύλου. Γι' αυτό μερικοί έχουν καταφέρει το βράδυ να κοιμούνται με γυναικείο νυχτικό, με βραχιόλια, σκουλαρίκια, κολιέ.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΜΑΚΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΖΕΙ, ΚΑΙ… ΟΔΗΓΕΙ