ΜΙΑ ΖΩΗ ΙΔΙΟΣ Ο ΑΙΩΝΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ

 

Τι μαλάκας είναι ο άνθρωπος. Αυτή την πληροφορία έχω εδώ και χιλιάδες χρόνια. Χιόνισε και κάποιοι αντί να χαρούν σαν κανονικοί άνθρωποι τη μαγεία και την απόλυτη υγεία της φυσικής εικόνας, αυτοί κατέληξαν στο... νοσοκομείο. Δεν γίνονται, ρε, αυτά τα πράγματα.

Να πέσει χιόνι και να... πέφτουν κάτω άτομα που αδιαφόρησαν για τον κίνδυνο να περπατάνε πάνω στο χιόνι και τον παγετό. Με συνέπεια να γίνει χαμός στα εφημερεύοντα νοσοκομεία. Αμέτρητα έκτακτα περιστατικά. Μετά, μάλιστα, από την αναμενόμενη κακοκαιρία, παρακαλώ.

Και μιλάμε για ενήλικες, όχι για πιτσιρίκια. Που υποτίθεται αντιλαμβάνονται το υψηλό βαθμό ρίσκου να κάνουν πλακίτσες πάνω στο λευκό χαλί. Να τζογάρουν να γλυστρήσουν, να πέσουν, να κτυπήσουν τον κώλο, να στραμπουλήξουν το πόδι.

Από κοντά και ο άλλος μαλάκας ο γιωταχής. Εκείνος που αγνοεί την κακοκαιρία, τη χιονόπτωση, τη μικρή ορατότητα, τον άγριο άνεμο. Και οδηγάει λες και οι δρόμοι λούζονται από τον ήλιο στις πιο καυτές του κάβλες. Θέλει ο μαλάκας να προσπεράσει, και με τη δική του υπερβολική ταχύτητα, απειλεί, πιέζει, τρομοκρατεί τον άλλον οδηγό να κάνει χώρο.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΑΒΟΜΑΡΑ ΤΟΥ