Ο ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 50ΑΡΕΣ!

 

Φοβερά πράγματα. Ο πολύ γνωστός Γάλλος συγγραφέας Γιαν Μουά, 50χρονών, σε συνέντευξη του είπε ότι δεν ξαπλώνει με γυναίκες της ηλικίας του. Φοβερά πράγματα. Η μισή Γαλλία, ο μισός γυναικείος πληθυσμός της Γαλλίας έπεσε να τον φάει.

Μια 52χρονη δημοσιογράφος, στο όνομα Κολόμπ Σνικ, δημοσίευσε φωτογραφία με τον γυμνό κώλο της και έγραψε: “Ιδού οι γλουτοί γυναίκας πενηντάρας…, είσαι ηλίθιος…, δεν ξέρεις τι χάνεις”. Η πρώην ερωμένη του πρώην προέδρου της Γαλλίας Φρανσουά Ωλάντ, η δημοσιογράφος και συγγραφέας Βαλερί Τριερβελέρ, 54 χρόνων, δημοσίευσε φωτογραφία με γυμνό το στήθος της. Να δείξει κι αυτή ότι μετράει ακόμα σα γυναίκα.

Αυτή είναι η πολιτισμένη και δημοκρατική του κώλου εποχή μας. “Απαγορεύεται” να πει κάποιος ελεύθερα τη γνώμη του. Κάποιος που δεν είναι πολιτικός εκλεγμένος, ούτε έβρισε κανέναν. Είπε απλά ο άνθρωπος ότι προτιμώ να κάνω έρωτα με 25αρα, με κορμί 25αρας κι όχι με μια 50αρα.
Και τον πλάκωσαν στα μπινελίκια τον άνθρωπο, δημοσίευσαν φωτό π.χ. των χολυγουντιανών σέξυ σταρ Halle Berry (φώτο), Jennifer Aniston κ.α. που είναι 50αρες.

Διαβάστε ακόμα:

ΜΙΑ ΖΩΗ ΙΔΙΟΣ Ο ΑΙΩΝΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ