ΠΟΣΕΣ ΑΛΛΕΣ ΧΑΜΟΥΡΕΣ ΚΑΡΛΑΟΥΣΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ…

 

Εντάξει, δεν είμαστε πρωτάρηδες, έχουμε δει πολλά στη ζωή μας. Πραγματικά γεγονότα, όχι μυθιστορηματικά, όχι κάτι που γέννησε η φαντασία συγγραφέα. Αυτό, όμως, με την Σέρβα καριόλα Γελένα Καρλέουσα, που εδώ και μέρες είναι και γαμώ το πρωτοσέλιδο στην πατρίδα της, κόβει τα περισσότερα εισιτήρια.

Παντρεμένη η ποπ τραγουδίστρια με Σέρβο ποδοσφαιριστή και ξεσκιζόταν στις ανωμαλίες με τον επίσης παντρεμένο Βόσνιο Βράνιες, γνωστό και από το πέρασμά του στην ΑΕΚ.

Φοβερά πράγματα. Απίστευτης σεξουαλικής ακρότητας μηνύματα έστελνε στον Βράνιες η Γελένα Καρλέουσα, ήδη σε ηλικία σιτεμένης σεξοβόμβας σε έκδοση φτηνής λαϊκάτζας, κι είχε το θράσος να διαψεύδει κάθε σχέση με τον Βόσνιο ποδοσφαιριστή. Και να τον λούζει δημόσια με βρισιές αισχρές.

Το FBI είχε κάνει τσακωτό τον Μπιλ Κλίντον με την τότε, το 1998, 23χρονη Μόνικα Λεβίνσκι, μαθητευόμενη γραμματέα του Λευκού Οίκου. Κοτζάμ πρόεδρος των ΗΠΑ, με τη μεγαλύτερη δημοφιλία από την εποχή του Κένεντυ, τοποθετήθηκε δημόσια ως εξής:

- Δεν έχω καμία απροσάρμοστη σχέση με την δεσποινίδα Λεβίνσκι. Το δεαψεύδω κατηγορηματικά.

Η δε σύζυγος του γαμίκου Μπιλ Κλίντον, Χίλαρυ Κλίντον, είχε δηλώσει: «Προϊόν δολοπλοκίας η δήθεν σχέση του συζύγου μου με υπάλληλο του Λευκού Οίκου».

Έτσι και η Γελένα. Πηδιόταν με τον Βράνιες μέσα στο σπίτι της, στο ίδιο κρεβάτι που κοιμόταν με τον άνδρα της, και… διέψευσε ότι είχε παρτίδες με τον εραστή της.

Χιλιάδες, εκατομμύρια είναι οι γυναίκες που κερατώνουν τον άνδρα τους, όπως η Γελένα Καρλέουσα. Εκατομμύρια είναι και οι άνδρες που απατούν τις γυναίκες τους. Ακόμα και η πρώτη γυναίκα της δημιουργίας, η Εύα απάτησε τον Αδάμ, με άλλον, κι αυτός ο άλλος ήταν κάποιος γιος της. Η περίπτωση της εν λόγω Γελένας είναι για διαπόμπευση. Αυτό της αξίζει. Δεν φόρεσε απλά και... σεμνά το κέρατο στον φουκαρά τον σύζυγο. Τον ''έδωσε'' παγκόσμια στην αρχιξεφτύλα, μ' όλα όσα χυδαία έγραφε ότι ήθελε να της κάνει ο Βράνιες στο κρεβάτι.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΠΟΜΠΑ ΩΡΟΛΟΓΙΑΚΗ