Η ΝΕΑ ΜΟΔΑ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ''ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ'' ΣΕΞ

 

Ο άνδρας ξεκούμπωσε τη μπλούζα της... Μισή ώρα από τότε που πέρασε την πόρτα της έκλεισε τον κύκλο μιας θερμής και υγρής συζήτησης... Λέξεις που δεν είχαν κανένα νόημα παρά μόνο να προετοιμάσουν το σμίξιμο των δύο κορμιών... Έλυσε και το σουτιέν και με μια ακόμα ήρεμη αλλά και καυτή κίνηση ο άντρας έσπρωξε το τιραντάκι..., το στήθος της γυναίκας άρχισε να αναπνέει με ελευθερία. Ρώγες μεγάλες, και από τον ερεθισμό της γυναίκας, σκληρές πια, όσο ένα κουκούτσι... Ποτέ άλλοτε οι δυο τους δεν ξεκίνησαν μ' αυτόν τον τρόπο, όπως τούτη τη βραδιά, άλλωστε κάθε φορά που βρισκόντουσαν και ο εκείνος, και εκείνη, έπαιρναν «πρωτοβουλίες» και πλούτιζαν το σεξουαλικό τους ρεπερτόριο.

Το χέρι του άνδρα ζωγράφισε στο λαιμό της ένα χάδι, οι λυγμοί της τράνταζαν τα λευκά σα χιόνι βυζιά της, δύο «ρουκέτες» σκέτες...

Είναι παντρεμένοι και ζούνε χωριστά. Ο καθένας έχει τη δική του επαγγελματική δραστηριότητα, τα δικά του ξεχωριστά προσωπικά ενδιαφέροντα, έτσι έκριναν πως έχουν ανάγκη το δικό τους χώρο. Μακριά ο ένας από τον άλλο. Ακριβώς επειδή βρήκαν στο πρόσωπο του άλλου το ιδανικό ταίρι. Πώς, λοιπόν, θα κρατάνε θερμή τη σχέση τους, τον πόθο τους; Μόνον αν την προστατεύσουν από τη φθορά της συμβίωσης. Από μια κοινή καθημερινότητά.

Είναι η νέα αμερικάνικη μόδα LAT. Είναι το Living Apart Together. Το συζήν χώρια. Είναι το μέγα φάρμακο, το τέλειον αντίδοτο στον κίνδυνο της μάστιγας των διαζυγίων.

LAT, λοιπόν, από άνδρα και γυναίκα οι οποίοι κατά βάσιν είναι μονογαμικοί. Δεν την ψάχνουν στο εξωσυζυγικό πήδημα. Που «οργανώνουν» σεξουαλική συνάντηση που να μην μοιάζει με νύχτα «οικογενειακή». Και την άλλη μέρα το πρωί θα συνεχίζουν πάλι χωριστά, όχι χωρισμένοι, τη ζωή τους.
Μέχρι να ξαναβρεθούν ερωτικά οι δυο τους, οι σύζυγοι και με νέες «ποικιλίες» και «τεχνικές» και λόγια αισθησιακά, πρωτοφανέρωτα από το στόμα τους.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΖΕ ΤΟ HOLLYWOOD…