Η ΕΞΗΝΤΑΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΡΗ!

 

Δεν το περίμενα! Σας λέω, με τίποτα δεν το περίμενα πως θα συναντούσε τόση... ενθουσιώδη υποδοχή το ''Κάποτε ήταν ζευγάρια''. Οι ερωτικές σχέσεις, όχι τίποτα αρπακτές, αλλά κανονικά ζευγαρώματα, μάλιστα με προοπτική, πολύ γνωστών της showbiz, οι οποίοι στη συνέχεια το διέλυσαν. Το προηγούμενο, λοιπόν, άρθρο μου με τα ''Ζευγάρια του παρελθόντος'' είχε μεγάλη επιτυχία. Πάρα πολύς κόσμος ενδιαφέρθηκε και διάβασε τις ιστορίες κάποιων ζευγαριών που με την πάροδο των χρόνων κοντεύουμε να ξεχάσουμε πως υπήρξαν μαζί, άλλοτε σε σχέσεις που έμοιαζαν ότι θα διαρκέσουν αιώνια, κι΄ άλλοτε περιστασιακές.

Πάμε στο ''Κάποτε ήταν ζευγάρια'' Νο 2. Το ιστορικό της κάθε περίπτωσης με το σχετικό φωτογραφικό υλικό...

· Aυτός μια εποχή ήταν περιζήτητος ζεν πρεμιέ κάνοντας τα κοριτσάκια της δεκαετίας του ’80 να τρέχουν ξοπίσω του, αλλά ο ίδιος δεν έκρυβε την προτίμησή του στις μεγαλύτερες γυναίκες. Στις αρκετά μεγαλύτερες γυναίκες. Έτσι η γνωριμία του και η σχέση του με εκείνη κράτησε σχεδόν 10 χρόνια. Όλη την δεκαετία του ΄90. Εκείνη μια καλοστεκούμενη, «ζωντανή» 60αρα και εκείνος με το ζόρι 30αρης.

· Ήταν 30 Ιουλίου 1999 όταν κυκλοφόρησε το εβδομαδιαίο περιοδικό Down Town, με εξώφυλλο τους δυο τους. Ενώ οι άνθρωποι του χώρου το ήξεραν, ήταν η πρώτη φορά που μίλησαν οι ίδιοι επίσημα για την σχέση τους, που είχε ξεκινήσει το 1997. «Αισθάνομαι υπέροχα. Είναι ωραίο να ξυπνάς και να έχεις στην αγκαλιά σου έναν όμορφο άντρα!» είχε πει τότε εκείνη στον δημοσιογράφο Γιώργο Σφακιανάκη. Μάλιστα τότε μιλούσαν και για γάμο. Εκείνος είχε πει: «Επειδή είμαι αρκετά πεζός, θα της έλεγα: «Δεν παντρευόμαστε»; Εκείνη όμως ονειρευόταν μια πιο κινηματογραφική πρόταση. Ήθελε να της χαρίσει ένα σκυλάκι στον λαιμό του οποίου να είχε βάλει το δαχτυλίδι των αρραβώνων.

· Γνωρίστηκαν το 1994, όταν τους «έκλεισε» ο Γιώργος Πανουσόπουλος να παίξουν στην ταινία του. Εκείνη ήταν 36 ετών και η νέα μεγάλη πρωταγωνίστρια του θεάτρου μας. Εκείνος ήταν 30 και ήταν η πρώτη του ταινία. Ενάμιση χρόνο κράτησε η σχέση τους. Παρ΄ όλη την κάποια διαφορά ηλικίας όλοι μιλούσαν για το τέλειο ζευγάρι. Έχουν παραμείνει φίλοι μέχρι και σήμερα, και μάλιστα εκείνος σε μια συνέντευξη του είχε πει πως είναι η πρώτη κάθε χρόνο που του τηλεφωνεί στην γιορτή ή στα γενέθλια του να του ευχηθεί. Εξομολογήθηκε επίσης πως αυτό τον συγκινεί αφάνταστα μέχρι… δακρύων! Είναι θαυμάσιο να το ομολογεί ένας άντρας αυτό!

Περισσότερα εδώ nikosonline.gr