ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥ ΒΡΑΝΙΕΣ Η… ΓΕΛΕΝΑ

 

Έκανε το show του στην εξέδρα του ΑΕΚ ο Βράνιες. Ο πρώην της ΑΕΚ που έγινε παγκόσμια γνωστός για την εξωσυζυγική του σχέση με την επίσης έγγαμη Σέρβα τραγουδίστρια Γελένα Καρλεούσα. Άλλο που δεν ήθελαν όσοι ψοφάνε για χαβαλέ στην εξέδρα..

«Είσαι δικός μας…» του λέγανε αεκτζήδες φανατίλες, «Είμαστε αδέλφια…» έλεγε ο Βόσνιος επιβήτορας της σεξουλιάρας, κάργα έκφυλης Σέρβας που κατακεράτωνε τον φουκαριάρη άνδρα της, ποδοσφαιριστή στη μακρινή Κίνα εργαζόμενο.

Με τα αδέλφια ο αληθινός αδελφός τα… μοιράζεται όλα. Αν όχι την σύζυγο του ο Βράνιες, γιατί όχι την ερωμένη, αν βέβαια δεν έχει αντίρρηση η… Γελένα, να την γνωρίσει στα αδέλφια αεκτζήδες. Τι άλλο χειρότερο για τον… κερατά Τόσιτς, τον σύζυγο της τραγουδίστριας.

Σήμερα ο ποδοσφαιριστής και ο μπασκετμπωλίστας, ο τενίστας και ο πολίστας, ζευγαρώνουν με πρωτοσέλιδες κυρίες και δεσποινίδες της showbiz. Και κυκλοφορούν ως celebrity. Στα παλιά τα χρόνια, τις πρώτες μεταπολεμικές δεκαετίες στην Ελλάδα, έγιναν αρκετοί γάμοι ποδοσφαιριστών με κορίτσια που γνώριζαν στην… προπόνηση.

Φτωχοκόριτσα από γειτονιές χωρίς δρόμους ασφαλτοστρωμένους για να κάνουν γάμο με φιρμάτο ποδοσφαιριστή το ‘παιζαν θαυμάστριες του και πήγαιναν να δουν τον υποψήφιο γκόμενο στο γήπεδο, στις καθημερινές προπονήσεις. Καμάκι κανονικό.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΤΙΣ... ΜΠΟΥΤΑΡΕΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ