ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΠΕΟΣ ΤΟΥ… ΜΕΓΑΛΟ

 

Φοβερά πράγματα. Άνδρας που τα είχε όλα. Διασημότητα, λεφτά, κότερο, βίλα δακτυλοδεικτούμενη, νταραβέρι με λαμπερά πρόσωπα παγκοσμίως γνωστά. Κυρίως είχε δουλειά που χοντοκονόμαγε, εμπόριο διαμαντιών. Δεν του έλειπε τίποτα. Έναν καϋμό μόνο ο φουκαράς, την είχε μικρή. Και στην πιο ώριμη ηλικία του πήρε την απόφαση να την μεγαλώσει.

Φοβερά πράγματα. Εβραίος, βελγικής καταγωγής, δεν του απαγόρευε η θρησκεία να κάνει επιμήκυνση στο πέος του. Καβάλησε το αεροπλάνο και από τις ΗΠΑ ταξίδευσε στο Παρίσι, σε κλινική ειδική στη συγκεκριμένη επέμβαση, άλλωστε ένα τέτοιο χειρουργείο σήμερα είναι ρουτίνα. Σκέφτηκε ότι άξιζε την ταλαιπωρία του υπερατλαντικού ταξιδιού. Όταν τελειώσει η δουλειά θα την βλέπει και θα την καμαρώνει. Και δεν θα αισθάνεται μειονεκτικά απέναντι στις γκόμενες που πληρώνει.

Πέθανε ο άνθρωπος. Έμεινε. Ανακοπή καρδιάς. Δεν άντεξε στην ένεση αναισθησίας. Πιθανόν να πήγε από τη μεγάλη του συγκίνηση, ότι θα αποκτήσει 2-3 πόντους μεγαλύτερη τσουτσού.

Για λύπηση. Να τελειώσει η ζωή του λίγο μετά το τέλος της διαδικασίας από τον ντόκτορα. Δεν πρόλαβε, με τις γάζες ακόμα στο πουλί του, να το δει πόσο είχε μεγαλώσει, και χωρίς να ανοίξει τα φτερά του. Κρίμα.

Διαβάστε ακόμα:

ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΥΣΗ...