ΑΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΣΙΠΡΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ;

 
Η ανάρτηση έγινε από υποψήφιο Παύλο στο όνομα ή Πάολα, ένα από τα δυο, διότι πρόκειται για τρανσέξουαλ άτομο, που από το ψηφοδέλτιο του Γιάνννη Βαρουφάκη προειδοποιεί μη τυχόν και προτιμηθεί στην κάλπη ο Μητσοτάκης. Συγκεκριμένα η εργάτρια ή ο εργάτης του σεξ, όπως αυτοπροσδιορίζεται, αναφέρει: 
«Ούτε με βιάγκρα να μην σας κάνει κούκου και στις γυναίκες να σας αραχνιάσει όσο για τους gay να πάθετε αιμορραϊδες όσοι ψηφίσετε Μητσοτάκη».
 
Παρακαλώ, μη βιαστείτε να κρίνετε τον υποψήφιο του κόμματος του Γιάνννννη Βαρουφάκη, που γεννήθηκε το 1958 στον Πειραιά, μεγάλωσε στο Κερατσίνι και από 13 χρονών μπήκε στη σχολή Πολεμικού Ναυτικού, όπου τον έδιωξαν στα 16 του. Ποιος να ξέρει τι υπέφερε το άτομο. Ποιες τραυματικές εμπειρίες τον έχουν χαράξει. 
 
Πέρα απ' αυτό. Μόνο ένας τραβεστί θα εκφραζότανε έτσι, όπως η Πάολα ή Παύλος Ρεβενιώτης. Μια πουτάνα ποτέ, μη πω ούτε αδελφή στη πιο ξεσαλωμένη εκδοχή δεν θα έγραφε στους άνδρες να μη σας... σηκωθεί αν ψηφίσετε Μητσοτάκη. Και στις γυναίκες να φωλιάσει αράχνη στο ζιζί σας. Και οι gay να τραβιέστε στο χειρουργείο να σας λιανίσει τις αιμορροίδες. 
 
Εντάξει, αυτό να πάθουν και τους αξίζει αν ψηφίσουν Μητσοτάκη. Τσίπρα τι να πάθουν αν τον ψηφίσουν, αυτό δεν μας το λέει η ακτιβίστρια Πάολα.
Διαβάστε ακόμα: