Η ΠΙΟ ΚΑΛΗ ΓΚΑΡΣΟΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ

 

Ασφαλώς και θα πάω να πιω καφέ στο μαγαζί που η γκαρσόνα είναι μανουλομάνουλο. Ακόμα και να μη μετράει γκομενικώς, να έχει καμπύλες που σου βαράνε τη λίμπιντο, αρκεί να είναι συμπαθητική κοπέλλα. Μιλάμε για το γκαρσόνι. Μιλάμε για τον στυλοβάτη της καφετέριας, του ρεστωράν, του μπαρ, του οτιδήποτε έχει ανάγκη τον πελάτη.

Ανοίγει μαγαζί ο όποιος και αν είναι ξύπνιος ξεκινάει από το γκαρσόνι. Πρώτα αυτόν και μετά η κουζίνα, ο ψήστης, ο μάγειρας, ο σεφ. Όπως το λέω. Το γκαρσόνι, ο σερβιτόρος είτε είναι αρσενικός, είτε θηλυκή, είναι που θα σε καταστρέψει. Επειδή το κακό γκαρσόνι διώχνει τον πελάτη από το μαγαζί. Όπως και κρατάει την πελατεία, και τη γεννοβολάει.

Άνοιξε στην Αμερική ένα καφέ και οι γκαρσόνες κυκλοφορούν ανάμεσα στα τραπέζια με μπικίνι. Επιτόπου έγινε μόδα. «Μπικίνι μπαρίστα». Το ένα μαγαζί σε μια πόλη έγιναν 132 μαγαζιά!!!

Βασικό το ευχάριστο σκηνικό, η ευχάριστη ατμόσφαιρα στο μαγαζί. Καφέ θα πιω, ποτό θα παραγγείλω στη συνάντηση που έχω με κάποιον, και θα κάνω τη δουλειά μου, και θα μπανίσω πράμα. Την λαχταριστή σερβιτόρα. Όλα σ’ ένα πακέτο. Και την γκαρσόνα την θέλω μέχρι μπικίνι, όχι γυμνή, όχι με τόπλες. Η τσιτσίδη σπάει τη φαντασίωση σου.

Η πιο καλή γκαρσόνα είμαι εγώ
γιατί με τέχνη όλους του κερνώ
κι αυτοί μου λένε, μάνα μου τι είσαι εσύ,
γλυκιά γκαρσόνα φέρε μας κρασί.

Μιλάμε για καφέ, όχι για τηλεόραση, όχι για Naked News. Πήγε να γίνει κι αυτό μόδα, αλλά δεν έκατσε. Να βγαίνουν στο γυαλί να λένε το δελτίο ειδήσεων γυμνές, ολόγυμνες οι παρουσιάστριες.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΟ... ΑΚΡΙΒΑ!