ΜΕ ΤΟ ΜΑΝΟΥΛΙ ΝΥΧΤΑ... ΤΑΦΗΣ, ΑΝΤΙ ΓΙΟΡΤΗΣ

 

Έκανε δώρο γενεθλίων στον αγαπημένο σύζυγο της ένα... μανούλι 22 Μαίων. Συμβαίνει στα πολύ προχωρημένα ζευγάρια, τα οποία έχουν ισχυρούς δεσμούς. Δεν είναι, δηλαδή, η μοναδική περίπτωση αυτό που σκέφτηκε ή μάλλον μιμήθηκε η κυρία της αληθινής ιστορίας μας.

Ποιο το νόημα του συγκεκριμένου δώρου της απελευθερωμένης σαραντάρας συζύγου στον πενηντάρη άντρα της; Η διασκέδαση. Να κάνουν πλάκα. Να ευθυμήσουν μ' έναν πρωτότυπο τρόπο και έτσι, τούτη την γιορταστική βραδιά, να έρθουν οι δυο τους πιο κοντά, σεξουαλικά.

Το τρίτο πρόσωπο, το ''δώρο'' είναι μια πληρωμένη. Μια επαγγελματίας που δεν λέει ''Όχι'' και ανοιχτή σε ό,τι αποφασίσει ο πελάτης. Αυτός που την ενοικίασε για μια, για δυο ώρες, για μια νύχτα. Θέμα συμφωνίας.

Έκπληξη στον άντρα το δώρο της συζύγου. Και τι ''δώρο''! Ένα μανουλομάνουλο που σ' ανάβει και χωρίς να την ακουνπήσεις, αρκεί να βρεθείς στο ένα μέτρο απόσταση από την καυτή σάρκα της. Κοιτάει την γυναίκα του ο σύζυγος και την βλέπει ενθουσιασμένη, να περιμένει να εισπράξει το βλέμμα της ικανοποίησης του για την επιλογή της να του κάνει τέτοιο δώρο. Κάπως έτσι ο μαλάκας αρχίζει να χαμουρεύεται με την πιτσιρίκα. Κι όχι μόνο! Να ''προχωράει'', να ξεπακετάρει το ''δώρο'' και να έχει σχεδόν ξεχάσει την παρουσία της γυναίκας του,

Δεν χρειάζονται πολλά να πούμε. Όσο και να φταίει η σύζυγος, όσο απροετοίμαστος για το απρόσμενο ''δώρο'' ο σύζυγος, το λάθος είναι αντρικό. Ποτέ μπροστά σε γυναίκα δεν συμπεριφέρεται ο άντρας έτσι όπως ο αρσενικός της ιστορίας μας. Η γυναίκα το μόνο που ήθελε ήταν να ευχαριστήσει τον σύζυγο, να κάνει αυτός απλά ''παιχνίδι'' με το πουτανάκι, και μετά να δείξει πόσο σεξουαλικά είναι αφοσιωμένος σ' εκείνην.

Η γιορταστική βραδιά δεν κατέληξε καθόλου καλά. Ευτυχώς, και αφού δόθηκαν οι αμοιβαίες εξηγήσεις, το ζευγάρι ξαναβρήκε τους ρυθμούς τους, Το χοντρό φάλτσο αποδόθηκε τόσο στο λάθος της γυναίκας να σκεφτεί τέτοιο ''δώρο'', όσο και πως ο άντρας ήταν δικαιολογημένος να παρασυρθεί.

 

Διαβάστε ακόμα:

ΠΟΡΝΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ SUGAR GIRL