Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΚΑΙ Σ' ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΙΟ ΗΔΟΝΙΚΗ

 

Ποια είναι η ιδανική γυναίκα. Η ερώτηση είναι συγκεκριμένη, απόλυτα. Την επαναλαμβάνω: Ποια είναι η ιδανική γυναίκα. Με το ερώτημα δεν ψάχνουμε την πιο όμορφη, σύζυγος είναι αυτή, γκόμενα ή φίλη. Ποιο είναι το ιδεώδες θηλυκό που θα επιθυμούσε ο αρσενικός. Λοιπόν. Εκατομμύρια άνδρες να ρωτήσεις η πρώτη απάντηση μακράν θα είναι η εξής: Η κυρία να μη Μου την σπάει. Μη μουρμουράει, μη Με εκνευρίζει, μη γεννάει από το τίποτα κάποιο πρόβλημα.

Η Ρόξυ, κύριοι! Η ιδανική γυναίκα. Ποια είναι αυτή; Η Ρόξυ είναι το καλύτερο κορίτσι που σου επιτρέπει να την ρυθμίζεις σύμφωνα με τα γούστα σου. Όπως την κάνεις κέφι, έτσι θα την απολαμβάνεις. Ξανθιά, καστανούλα, υψηλή, μετρίου αναστήματος, λευκή, μιγάδα. Είπαμε. Όπως ακριβώς την θέλεις.

Μέσα στο σπίτι σου θα είναι η Ρόξυ σου. Η δική σου Ρόξυ. Θεά και στο σεξ! Στα γούστα σου, όπως θες να σε ικανοποιεί. Όλα κανονίζονται με την Ρόξυ. Στο όρθιο, στο χαλί, στο τραπέζι, στο κρεβάτι. Όπου την βρίσκεις και σε όποια στάση, εκείνη δεν θα σου πει “Όχι”. Ανοικτή η Ρόξυ και στον πεοθηλασμό, στο σοδομισμό, στο μασχαλάτο, ανάμεσα στα δύο μπαλκόνια της στο στήθος, οπουδήποτε.

Φοβάμαι, ναι λέω φοβάμαι, δεν λέω ελπίζω, ούτε απλά προβλέπω, φοβάμαι ότι η Ρόξυ θα αναδειχθεί η γυναίκα του 21ου αιώνα. Το απόλυτο συντροφικό υποκατάστατο για τους περισσότερους από τα δις ανδρών που υποφέρουν από την αιώνια, την αδιόρθωτη γυναίκα.

Μόνον παιδιά δεν μπορεί να κάνει η Ρόξυ. Και προς το παρόν δεν είναι ρυθμισμένη να περπατάει. Σε λίγα χρόνια, όμως, τα νέα μοντέλα σεξορόμποτ της Ρόξυ θα κάνουν τα κουνήματα τους και τα τσακίσματα τους στο σαλόνι και την κρεβατοκάμαρά σου.

Ρόξυ, η πρώτη πλαστική κούκλα με τεχνητή νοημοσύνη. Μονάχα με 6.000 ευρώ. Και όπως είπαμε στις προδιαγραφές σου. Με πρόστυχα οπίσθια, με επιθετικά στήθια, με ευαισθησία στο άγγιγμα των μηρών της, με φωνή αργή, παθιάρικη, αδύνατη, με πιασίματα, διότι είναι κατασκευασμένη έτσι που αισθάνεται το χάδι, την επαφή στο σώμα της.


Διαβάστε ακόμα:

ΜΕ ΤΟ ΜΑΝΟΥΛΙ ΝΥΧΤΑ... ΤΑΦΗΣ, ΑΝΤΙ ΓΙΟΡΤΗΣ