ΤΟ ΠΑΡΑΣΗΜΟ, Η ΑΠΕΙΛΗ ΣΤΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΕΣ... ΑΠΙΣΤΙΕΣ

 

Το καλοκαίρι οι νύχτες είναι διαφορετικές. Γνωστό, δεν λέω κάτι καινούργιο. Είμαστε πολύ πιο χαλαροί και ξέγνοιαστοι. Ο ήλιος παραβαράει το σύστημα και για να μη λέμε πολλά, όπως άλλωστε συμφωνούν όλοι οι ειδικοί, είναι η περίοδος που σπρώχνει τον οργανισμό σε... αταξίες. Σε απιστίες. Στο περιστασιακό σεξ.

Μιλάει η φύση. Καλοκαίρι, διακοπές, θάλασσα ντοπάρουν την καυλωτική ορμόνη, την τεστοστερόνη και η σεξουαλική επιθυμία ζητάει να... δικαιωθεί. Σύμφωνα με τις σχετικές έρευνες κοντά στο 70%, για την ακρίβεια αοπό και μέχρι 67-69% ειδικά το καλοκαίρι γίνονται τα ξενοπηδήματα. Το αρσενικό απατά το θηλυκό του ταίρι, και το αντίστροφο. Στο λογαριασμό μέσα παντρεμένοι, αρραβωνιασμένοι, λογοδοσμένοι, «σχετιζόμενοι», είτε ένα μήνα, είτε δέκα χρόνια.

Το ερώτημα δεν είναι αν κάποιος, κάποια την ''έκανε'', υπέκυψε στον πειρασμό, αλλά αν πήγες στον γιατρό! Σήμερα το σεξ με τρίτο άτομο, πιθανόν άτομο εντελώς ξένο, δεν γίνεται χωρίς μέτρα προστασίας. Θα το πάρεις το παράσημο και από εκεί που δεν το περιμένεις. Άρα, θα προφυλαχτείς. Απαραίτητο το προφυλακτικό.

Δεν είναι κινδυνολογία, ούτε συμμετέχει σε εκστρατεία εναντίον της... απιστίας όποιος πει ότι είναι υπαρκτός ο κίνδυνος, σε ποσοστό μέχρι και 90% από τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα. Είναι ολόκληρο ρεπερτόριο η κατηγορία τούτων των αθενειών.

Απάτησες! Καλώς έπραξες. Αν το έκανες χωρίς προφυλακτικό, πήγες στον γιατρό; Κακώς έπραξες, αν όχι.

Διαβάστε ακόμα:

ΕΡΩΤΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΥΣΗ, ΣΕΞ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΓΑΣΜΟΣ