Παλευει με τον καρκινο…

 

Διάβασα μια συνέντευξη του και συγκινήθηκα. Δεν τον ήξερα, αλλά φαίνεται πως στο χώρο της πάλης, είναι πολύ μεγάλο όνομα. Πρωταθλητής και μάλιστα από τους σοβαρούς. Χρόνια παλεύει με την κωλο-αρρώστια, και φαίνεται πως η αγάπη της οικογένειας του, και τα παιδάκια του τον κρατάνε ακόμα ζωντανό.

Ο Superstar της πάλης Roman Reigns επέστρεψε στην δράση των ρινγκ και είναι, λέει  σε πολλή καλή φόρμα. Όταν άρχισε να κερδίζει αγώνες και να στέφεται πρωταθλητής βαρέων βαρών, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί το μέλλον. Κάποια στιγμή άρχισε να απέχει, οπότε και μαθεύτηκε πως έπασχε από καρκίνο. Μετά από 10 χρόνια επέστρεψε θεραπευμένος και δυνατός. Καινούργιες νίκες, καινούργιες δόξες…, αλλά μ΄ αυτήν την αρρώστια κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος.

Ο Λέατι Τζόσεφ Ανοάι (Leati Joseph "Joe" Anoaʻi) γεννήθηκε στις 25 Μαΐου 1985, στο Μαϊάμι της Florida. Είναι Αμερικανός παλαιστής και πρώην παίκτης του Καναδικού φούτμπολ. Αγωνίζεται στην εταιρεία πάλης WWE, όπου είναι γνωστός ως Roman Reigns. Μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να κατακτήσει τον Παγκόσμιο τίτλο 3 φορές. Ανήκει στην Οικογένεια Ανοάι, με καταγωγή από την νήσο Samoa, ένα απομακρυσμένο νησάκι στην μέση του νότιου Ειρηνικού ωκεανού.

Η οικογένεια του έχει μεγάλη παράδοση στο χώρο της επαγγελματικής πάλης, μια και παλαιστής ήταν και ο πατέρας του και ο αδελφός του Rosey, που πέθανε το 2017. Είναι 34 χρονών, άρχισε να γίνεται γνωστός παίζοντας football μέχρι το 2008 όταν και σταμάτησε. Αποφάσισε πως τον ενδιέφερε πιο πολύ η πάλη.

Ο Roman Reigns πάσχει από χρόνια μυελογενή λευχαιμία (CML). Όταν το έμαθε, σοκαρίστηκε, αλλά γρήγορα βγήκε και το ανακοίνωσε. Ήθελε να στείλει ένα μήνυμα σ' όσους έχουν επίσης την ασθένεια να μπορούν να την αντιληφθούν νωρίς. "Με την πρόληψη μπορούμε να είμαστε προετοιμασμένοι και μακάρι οι άνθρωποι να είναι τόσο τυχεροί όσο εγώ, που τώρα αισθάνομαι πολύ καλά".

Ο Roman είναι…

Η συνέχεια εδώ...nikosonline.gr