ΠΙΟ ΕΡΩΤΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

 

Άνδρας κοζάρει γυναίκα καλοφτιαγμένη και ελκυστική μήνα Φεβρουάριο ή Νοέμβριο. Επόμενο είναι να την ποθήσει, να την φαντασιωθεί. Άλλος άνδρας ή ο ίδιος, μήνα Ιούλιο ή Αύγουστο είναι επίσης επόμενο και φυσιολογικό να έχει επιθυμίες σεξουαλικές χωρίς απαραίτητα να τον ερεθίσει μανούλι λαχταριστό. Γιατί;

Είναι το καλοκαίρι... Αποφασίζει ο ήλιος που σε θερμαίνει περισσότερο, και σε κάνει να παίρνεις φωτιά πιο εύκολα. Το σπέρμα του άνδρα δεν κρατιέται, θέλει να βγει, να απελευθερωθεί.

Αν η φύση περιόριζε, όπως στα ζώα, και στον άνθρωπο τη δυνατότητα του, την ικανότητα του να έρχεται σε σεξουαλική επαφή μόνο σε συγκεκριμένη εποχή του έτους, αυτή θα ήταν σίγουρα το καλοκαίρι. Κι αν το καλοσκεφτείς η ιδεώδης εποχή για να συλλάβει η γυναίκα είναι τους θερινούς μήνες. Για να γεννήσει τους ανοιξιάτικους μήνες.

Η φύση. Αυτή τα ρυθμίζει όλα. Εντάξει, για να ανεβούν οι καύλες βοηθάνε η χαλάρωση των διακοπών, το γύρισμα σελίδας της καθημερινότητας, οι αλλαγές εικόνων στη θάλασσα, στην ύπαιθρο. Κυρίως, όμως, ο άνθρωπος μετατρέπεται σε πιο ερωτικό ζώο ακριβώς επειδή τον φτιάχνει το καλοκαίρι.

Διαβάστε ακόμα:

ΣΤΟ ΣΕΞ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟΣ