ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗΣ ΓΚΟΜΕΝΑΣ

 
Τι θέλουν οι γυναίκες; Κοπιάστε να διαβάσετε τι είναι αυτό που τις ερεθίζει περισσότερο και τι γουστάρουν στη διάρκεια της συνουσίας. Σε ποιους τα λένε; Αυτό που θέλουν οι γυναίκες είναι αυτό που θέλουν και οι άνδρες. Ο καθένας που αποζητάει ή είναι διαθέσιμος για σεξουαλικές δραστηριότητες. Και για να μην παρλάρουμε σαν τους γκουρού της πλάκας, λέμε τη πιο μεγάλη αλήθεια, δηλαδή ότι ο καθένας άντρας ή γυναίκα είναι ξεχωριστή περίπτωση. Τι σημαίνει αυτό;
Ακόμα κι αν κάποια συμπεριλαμβάνεται ''κλινικά'' στη συγκεκριμένη κατηγορία γυναικών που π.χ. τρελαίνονται με βρωμόλογα, ενώ είναι μέσα της ο αρσενικός, αυτός δεν θα αρχίσει στα τυφλά τις προστυχοατάκες. Χρειάζεται η κατάλληλη κατά περίπτωση επιλογή από το ρεπερτόριο του βρώμικου λεξιλόγιου. Πότε θα πεις και τι θα πεις για να ανάψει περισσότερο η κυρία.
 
Η κάθε ''απαγορευμένη''  φράση, ακόμα και η αποδεκτή, ακόμα και η ''αθώα'' πεζοδρομιακή κουβέντα, έχει την αξία της πάνω στην πράξη, όταν ειπωθεί την κατάλληλη στιγμή. Ότι βγαίνει αυθόρμητα από το στόμα, όχι να λέγεται διότι η γκόμενα έχει την ''ανωμαλία'' να ακούει χυδαιότητες.
Το άλλο. Πολυπληθής είναι η κατηγορία των γυναικών που προετοιμάζονται πιο σύντομα όταν ο επιβήτορας όσο καλπάζει δεν παραλείπει να ψιθυρίζει γλυκόλογα με αίσθημα και ρομαντισμό. Να ληφθεί, όμως, υπ' όψιν το σπάσιμο στην γκόμενα αν πάνω στα καλύτερα της θεωρήσει ότι τα ερωτόλογα του αλλουνού είναι ψεύτικα, κλισεδιάρικα, άδεια από ειλικρίνεια. Της αρέσει να ''ακούει''. Οκέυ, αλλά ο αρσενικός δεν στέκεται στο ύψος του μόνο επειδή της ''τα λέει''; 
 Δεν πάει έτσι. Ύστερα είναι και το άλλο. Γυναίκα που ξενερώνει όταν ακούσει σόκιν εκφράσεις, πιθανόν να γίνει της φωτιάς και να μην κρατιέται αν ο άλλος της πει με τον... καλύτερο τρόπο και την κατάλληλη στιγμή σα να μιλάει στην πιο ανώμαλη πόρνη.
Διαβάστε ακόμα:

Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΠΑΠΑΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ… ΚΗΔΕΙΩΝ