ΜΑΘΗΜΑ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑΣ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΤΟΜ ΧΑΝΚΣ

 

Ο μπάτσος στην Αντίπαρο. Όπως λέμε στο Μπέβερλυ Χήλς. Και το έργο πήρε άλλη διάσταση, σχεδόν χολυγουντιανή, διότι ο αστυνομικός εκτός υπηρεσίας ξυλοκόπησε τουρίστα λες και γυριζόταν ταινία. Μιλάμε για κινηματογραφικό ξύλο long play. Θα τον σακάτευε το παλιόπαιδο αν δεν επενέβαιναν να τον σταματήσουν και τρεις και τέσσερις φορές.

Φως φανάρι η δουλειά, μιλάει μόνη της. Δεν χρειάζεται να μάθει κανείς τι ακριβώς προηγήθηκε και ο Έλλην μπάτσος τα πήρε στο κρανίο. Κάτι πολύ άσχημο θα του είπε ο νεαρός τουρίστας, που πιθανόν ήταν χασισωμένος.

Το όλο σκηνικό έκανε γνωστό ο γιος του Τομ Χανκς, που συνήθως και οικογενειακώς παραθερίζει στην Αντίπαρο. Ο τζούνιορ Χανκς, λοιπόν, κινηματογράφησε τις μπουνιές και τις κλωτσές του μπάτσου και η αστυνομία άρχισε έρευνα για να διαπιστωθεί αν έχει ευθύνη ο αστυνομικός.

Τι μας λέει η αποκωδικοποίηση του ''κινηματογραφικού υλικού άνευ σκηνοθετημένου σεναρίου''; Ευσυνείδητος ως πολίτης ο αστυνομικός χωρίς στολή επενέβη να χωρίσει τους τσαμπουκαλεμένους και ένα τσογλάνι του ''την είπε'' και η συνέχεια στην οθόνη του υιού Χανκς, που φιλοδοξεί να γίνει σκηνοθέτης. Ο πατέρας του έκανε τις επαγγελματικές παρατηρήσεις, βασικά ο γιος θα μπορούσε μα πάρει καλύτερες λήψεις αν βρισκόταν σε σωστή θέση.

Επί της ουσίας. Ποια αμερικανιά, ποια βρισιά βγήκε από το στόμα του τουρίστα που μάλλον το μετάνοιωσε;

Διαβάστε ακόμα:

ΕΝΑΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΕΡΩΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΛΑΙΟΥΣ