... ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΠΑΝ SORRY ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ

 

Ένας καλόγερος σήκωσε το ράσο, γυμνός από τη μέση και κάτω, χάιδευε τα εργαλεία του. Πού είναι το περίεργο; Εμφανίζεται ένας άλλος άνδρας, αυτός τσίτσιδος εντελώς, λέμε τη συνέχεια του έργου, και η φάση τελειώνει με στοματικό σεξ ανάμεσα στους δύο μοναχούς.

Εσωτερικός πρέπει να’ ναι και ο δεύτερος υπηρέτης του Θεού, όχι εξωτερικός, δηλαδή κάποιος γκόμενος, εκτός μονής, κάποια αρσενική πόρνη. Έτσι υποθέτω εγώ. Συντροφικά τη βρίσκουν οι δθο τους, λοιπόν. Ιερομοναχικά.

Ποιο είναι το περίεργο του πράγματος; Γιατί, δηλαδή, εντυπωσιάζονται κάποιοι επειδή δύο άνδρες, δύο άνθρωποι, της φύσης πλάσματα, αφήνονται στις επιταγές της σάρκας. Μα, είναι αμαρτία, θα πουν οι αφελείς. Και άσχετοι της ίδιας τους της θρησκείας. Γιατί αν ήταν σχετικοί, αν γνώριζαν, όλο και κάπου θα είχαν ακούσει ή διαβάσει ότι η θρησκεία τους, άλλωστε και η κάθε θρησκεία, στο ρεπερτόριο περιλαμβάνει και τη συγχώρεση. Δηλαδή;

Κάνει την αμαρτία ο πιστός και μετά ζητάει ευλαβικά από τον Θεό «Σχώρα με, δεν το ήθελα, παρασύρθηκα, άνθρωπος είμαι...». Και καθάρισε.

Έτσι και με τους δύο 30 - 35άρηδες καλόγερους της ιστορίας μας. Ήρθαν σε επαφή με το τρόπο τους, ευχαριστήθηκαν, ανακουφίστηκαν, χαλάρωσαν και αφού είπαν παρακλητικά ''sorry'' στον μεγαλοδύναμο, με την ευλογία του συνέχισαν τα ιερομοναχικά τους καθήκοντα.

Διαβάστε ακόμα:

ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ... ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ