2019, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ

 

Ο Donald Trump, ο Ερντογάν, ο Πούτιν, ο Κιμ Γιονγκ Ουν και άλλοι πολλοί δικτάτορες, έξυπνα μεταμφιεσμένοι σε δημοκράτες οδηγούν τον πλανήτη στον γκρεμό. Η προσφυγιά, η καταστροφή της γης, οι διεφθαρμένοι πολιτικοί, οι δυσαρεστημένοι λαοί, οι πόλεμοι, οι αρρώστιες και οι φυσικές καταστροφές είναι τα χαρακτηριστικά του 2019.

Ψάχνοντας για να κάνω μια ανασκόπηση της χρονιάς βρήκα μόνο δυσάρεστα. Ο Donald Trump εξυπηρετεί τους δισεκατομμυριούχους και ξεκινάει παγκόσμιο εμπορικό πόλεμο. Η Κίνα κάνει αντίποινα. Ο Ερντογάν σε παροξυσμό, ο Κιμ Γιονγκ Ουν με το χέρι στο κουμπί, ο Πούτιν νιώθει αποξενωμένος, ο Μακρόν θεωρείται ο πιο σιχαμένος Γάλλος πρόεδρος, οι δημοσιογράφοι που ψάχνουν και γράφουν αλήθειες δολοφονούνται, και ο κόσμος σε κατάσταση τρέλας καταφεύγει σε σκοτωμούς, ανατινάξεις, βιασμούς, ρατσιστική βία και εκφοβισμό.

  • Αναταραχές - δυσαρεστημένοι λαοί

Μέσα στο 2019 είδαμε φασαρίες, διαδηλώσεις, πορείες, διαμαρτυρίες σε Αγγλία, Βραζιλία, Βενεζουέλα, Ουγγαρία, Αϊτή, Κασμίρ, Ισπανία-Καταλονία, Νιγηρία, Ρωσία, Παρίσι, Αλγερία, Σρι Λάνκα, Πράγα, Ισραήλ, Υεμένη, Αφγανιστάν, Σουδάν, Χιλή, Παπούα- Νέα Γουινέα, Αιθιοπία… Σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη. Παντού όλες οι διαμαρτυρίες αντιμετωπίστηκαν με αστυνομική βία, ξύλο και χημικά. Καλώς ήλθατε στην δημοκρατία του 2019.

  • Καταστροφή του πλανήτη - διαδηλώσεις για το κλίμα- Greta

Διαβάστε ακόμα για τους Έλληνες που διέπρεψαν, για τις γυναίκες, για αρρώστιες, προσφυγιά…

Όλα είναι εδώ...nikosonline.gr