Ο ΔΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ... ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ

 

Μετά από χρόνια συναντώ στο δρόμο παλιά γνώριμη. Στο κέντρο της Αθήνας. Θυμηθήκαμε τα παλιά, χωρίς να σταματήσουμε να συζητάμε. Κάποια στιγμή και με το πιο φυσιολογικό ύφος μου λέει: ''Σε πειράζει να μπούμε στο μαγαζί;''.
Ποιο μαγαζί, προσπαθώ να κρύψω την έκπληξή μου. Είμαστε έξω από ένα sex – shop!

Τα εν λόγω καταστήματα δεν τα βρίσκεις πλέον σε στενά και χωμένα σε ημιορόφους. Είναι πρώτο τραπέζι πίστα, σαν το μαγαζί που πουλάει τυρόπιττες και κινητά τηλέφωνα. Μη λέμε πολλά. Η 35χρονη κυρία ήθελε να κάνει δώρο έναν δονητή στην ανηψιά της.
«Μόνον δονητή θα της πάρω, φυσιολογικά πράγματα, ούτε μαστίγια και χειροπέδες... » μου κάνει. «Το ’χει ανάγκη το κορίτσι, κι έχω πάρει την άδεια από την αδελφή μου, την μάνα της…».

Πιτσιρικάς ήμουνα όταν πρωτάκουσα τη λέξη «Δόνηση», άγνωστη και κουλτουριάρα λέξη, όχι στο λεξιλόγιο της καθημερινότητας. Από το ραδιόφωνο την είχα ακούσει τη λέξη «Δόνηση», με την ευκαιρία σεισμού. Δονήσεις, λέει, από σεισμό. Σήμερα η λέξη ''δονητής'' είναι μεταχειρισμένη, και από άνδρες όσο και από γυναίκες βέβαια. Πρόκειται για εργαλείο, ένα sex – toy, χρήσιμο για σεξουαλικό σέρβις, από έναν ή και από δυο άτομα.

Ιστοριούλα που άκουσα περί δονητού. Ο κολλητός γνωστού μου προ αμνημονεύτων χρόνων τα ’φτιαξε με παντρεμένη, η οποία αρκετά σύντομα του ζήτησε να τα κάνουν όλα διότι, λέει, ήταν ανοικτή σε κάθε πειραματισμό. Και του πρότεινε χρήση δονητή. Αυτός πράγματι αγόρασε έναν δονητή να τον ''δουλεύει'' και για τον κόλπο της και για την κλειτορίδα της. Στο επόμενο ραντεβού η κυρία ήταν καβατζαρισμένη με δικό της δονητή, σε σπέσιαλ μέγεθος, μάλιστα.

Χρησιμοποίησαν το δονητή της γκόμενας και τον δικό του, τον αγορασμένο, τον περισσευούμενο, ο γκόμενος τον πήρε μαζί του στο σπίτι. Ε, αφού έχει δονητή, και είχε ακούσει τι χαρίζει σε μοναχικούς άνδρες, σκέφτηκε να το τολμήσει. Κι ένα βράδυ να τον δοκιμάσει, για πάρτη του.Η πρωκτική απόλαυση ο δικός σου. Η διέγερση του προστάτη του.


Διαβάστε ακόμα:

ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΟΥ