ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ Ο ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ... ΣΚΥΛΟΣ

 

Για όποιον έχει διαβάσει Ιστορία, και δεν εννοώ βιβλία του σχολείου, δεν εντυπωσιάζεται με τίποτα και με την πιο φρικτή τερατωδία που διαπράττει σήμερα κάποιος με ακραία αποτρόπαια σκέψη. Έχουν συμβεί τα χειρώτερα. Η σωστή κουβέντα είναι ότι ο άνθρωπος- κτήνος είναι ικανός και για ανωμαλίες που δεν διανοείται ένας κανονικός άνθρωπος.

Πρέπει να γνωρίζει την κατάλληλη στάση εκείνος που το κάνει με σκύλο. Λέμε κάτι που συμβαίνει. Οι γυναίκες που συνουσιάζονται με το τετράποδό τους έχουν «εκπαιδευθεί» στο πώς να ικανοποιούνται οι ίδιες από τον «εραστή» τους. Δεν το προχωράμε σε λεπτομέρειες για το σεξ με ζώο. Μέχρι εδώ, η εισαγωγή είναι αρκετή, για την είδηση από τις ΗΠΑ.

Ένα ζευγάρι. Ο άνδρας 23 χρονών, επαγγελματίας στρατιώτης, η γυναίκα και συνομήλικη σύζυγός ζούσαν με δύο σκύλους. Το σεξουαλικό σπορ που ασκούνταν ήταν η κοπέλλα με τον σκύλο και ο σύζυγος να βγάζει στον αέρα, στο ίντερνετ, όλα τα πλάνα του έργου. Ο εμετός.

Ε, λοιπόν, το περισσότερο εμετικό, το πιο νοσηρό, από το σκηνικό που έστηναν με τον οικογενειακό του σκύλο, είναι ότι λανσάρανε στο διαδύχτιο το σώου. Αυτή κι αν είναι η ανατριχίλα. Τελικά, το ''τρίο'' με τον σκύλο για να ικανοποιήσουν, για να... ολοκληρώσουν τη σεξουαλική ασυδοσία τους, είχαν ανάγκη και την προώθηση της στα social media.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΣΠΙΤΩΝΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΠΙΤΩΝΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ