ΣΕ ΚΕΛΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ

 

Ό,τι έχει σχέση με θάνατο δεν σηκώνει πλάκα. Τέλος. Κι αν δεν είναι στη μέση ο θάνατος, το ίδιο ισχύει με αρρώστια, με πόνο, με ταλαιπωρία. Τέλος.

Δεν παίζεις με τον κορονοϊό. Κάθε μέρα μεγαλώνει η λίστα των νεκρών, και όσων έχουν ασθενήσει. Και θα σε ανεχθώ, κύριε συμπολίτα, επειδή κάνεις κέφι να δεις το έργο από την εύθυμη πλευρά; Ποια εύθυμη, βρε, ανόητε; Τα νεκροταφεία και τα νοσοκομεία δεν προσφέρονται για διασκέδαση.

Σκάνδαλο είναι να βγαίνει έξω ο άλλος χωρίς άδεια, δηλαδή χωρίς οι κρατικές υπηρεσίες να γνωρίζουν που κινήθηκε, σε περίπτωση που κολλήσει τον ιό. Ή να κάνει την έξοδο με πλαστογραφημένη άδεια. Το σκάνδαλο είναι να τη βγάζει καθαρή μόνο με το πρόστιμο των 150 ευρώ. Και τι να ισχύει;

Να το βρούνε. Να χώνουν στην απομόνωση τον παραβάτη, σε κελί να τον κλειδώνουν και να πετάνε το κλειδί στον υπόνομο της φυλακής. Κανένας κίνδυνος να το φάνε οι αρουραίοι.

Είμαστε στην κόψη της λάμας κι ένας νεαρός βγήκε με το μηχανάκι για να κάνει έρωτα. Αυτό είπε στο όργανο, που τον τσίμπησε. Τουλάχιστον να πήγαινε για σεξ, με την δικιά του, να τον συγχωρέσουμε τον μαγκίτη, όμως αυτός έκανε την πλάκα του.

Διαβάστε ακόμα:

ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΑΧΡΕΙΑΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ