ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ... ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ

 

Μένουμε σπίτι, αλλά τι κάνουμε; Αυνανιζόμαστε! Τι είναι αυτό, πρόταση σ' αυτούς που δεν ξέρουν πως θα ξοδέψουν το χρόνο τους έγκλειστοι θέλοντας και μη; Παρακαλώ! Δεν θα τολμούσα να συστήσω τέτοιο πράγμα για να ξεχαστεί ο κορονοϊός. Η αναφορά στην αυτοϊκανοποίηση έγινε διότι σε σχετική έρευνα γαλλικής εφημερίδας καταγράφηκε σ' ένα άλφα ποσοστό και τούτη η... δραστηριότητα.

Άλλοι το ρίχνουν στο διάβασμα, ανακαλύπτουν εργασίες και ασχολίες μέσα στο σπίτι, έξω στην αυλή, στον κήπο, τις οποίες για μήνες, για χρόνια αμελούσαν. Άλλοι το ρίχνουν στο σεξ. Οι σύζυγοι, οι σύντροφοι αν συγκατοικούν. Και, πάντα σύμφωνα με τα ευρήματα της εν λόγω έρευνας, το σεξ έγινε περισσότερο συχνό στα ζευγάρια, ιδιαίτερα τα φρεσκοπαντρεμένα, μετά το καθεστώς social distancing, της κοινωνικής απομάκρυνσης.

Κι όχι μόνο το ''συμβατικό'' σεξ, τέλος πάντων έτσι όπως συνήθως τους προκύπτει, αλλά λόγω κορονοϊού, δηλαδή λόγω της μεγαλύτερης διάρκειας μόνοι, κάποια ζευγάρια τολμούν και το ''κάτι άλλο''. Δοκιμάζουν διαφορετικές στάσεις, χρησιμοποιούν sex-toys, δίνουν ένα χρώμα σεξουαλικού προυραλισμού στις επαφές τους.

Αυτοί που είναι μόνοι; Δεν μένει σπίτι, είναι και μόνος, χωρίς παρέα, χωρίς συγκάτοικο. Σε κατάσταση αποχής και αρκεί μια ερωτική σκηνή σε ταινία που παρακολουθεί για να πάρει μια πρέζα... σεξουαλικής αφύπνισης. Μονόδρομος ο αυνανισμός και όπως σχολίασαν στην έρευνα θυμήθηκαν την εφηβεία τους. Τα χρόνια που πήγαιναν σχολείο και τότε του έδιναν και καταλάβαινε τι εστί βερύκοκο.

Διαβάστε ακόμα:

GAY ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ