ΜΙΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΑΠΟ ΓΚΟΜΕΝΕΣ Η... ΛΥΣΗ

 

Ποιος σήμερα θα δώσει τη γλώσσα του στο στόμα άγνωστης ή και γνωστής ακόμα γυναίκας; Και θα αψηφήσει τον κορονοϊό. Και ο πιο καψούρης θα το... σκεφτεί. Το κορίτσι πάλι, όσο και τον γουστάρει τον άλλον θα το... σκεφτεί κι εκείνη. Συμπέρασμα. Ο φόβος του ιού σκοτώνει το άγιον πνεύμα της σεξουαλικής επιθυμίας. Της φυσικής ανάγκης να εκτονωθεί ο καθένας αλλά και να ικανοποιηθεί ερωτικά.

Που θα πάει αυτή η κατάσταση. Η αγαμία. Ακόμα και σε άτομα ζευγαρωμένα, τα οποία δεν συγκατοικούν. Έχουν γνωριστεί πριν κάποιο διάστημα, κάνανε σχέση και σήμερα ο κορονοϊός σαμποτάρει τη σωματική τους επαφή. Τι λέω; Το να βρεθούν οι δυο τους είναι ρίσκο. Επειδή και ο ένας κι ο άλλος έχουν τη διαφορετική προσωπική τους ζωή, τη διαφορετική καθημερινότητα και... μπαίνει ο διάολος μέσα τους. Μήπως κόλλησε στο σουπερμάρκετ; Μήπως την άρπαξε στη δουλειά, στο φαρμακείο, στο φούρνο, στο δρόμο.

Λοιπόν; Ποια είναι η κοινωνική λύση στο πρόβλημα; Ο αυνανισμός. Και μέχρι πότε θα αυτοϊκανοποιείται ο άλλος, αν καταφύγει σ΄ αυτή τη ''λύση''; Θαρρώ πως καθήκον της κυβέρνησης δεν είναι μόνο να επιβάλλει μέτρα απαγορευτικά, και καλά κάνει. Να πληρώνει σποτ στην τηλεόραση και κάποιοι συμπαθητικοί τύποι, δεν λέω, να μας λένε Μείνετε σπίτι και.. παίχτε την. Όχι, αυτό δεν το λένε.

Θυμήθηκα τι γινόταν επί τσάρου στο ρωσικό μοναστήρι στο Άγιον Όρος. Καραβιές προμήθειες έστελνε η μαμά Ρωσία στους καλογέρους. Στην Μονή Παντελεήμονος- και σήμερα- δεν υπάρχει ούτε ένας Έλληνας μοναχός. Μόνο σλάβοι, Ρώσοι και Ουκρανοί, που είναι στα μαχαίρια, από τότε που διαλύθηκε η Σοβιετική Ένωση και οι χώρες τους βρίσκονται σε ανοικτή αντιπαράθεση.

Η Μονή Παντελεήμονος είναι το μοναστήρι που για αιώνες κανείς δεν ξέρει τι κρύβει. Μέχρι το 1917 είχε 6-7.000 μοναχούς και όλους αυτούς κάποια στιγμή τους κάλεσε ο τσάρος να πολεμήσουν τους μπολσεβίκους του Λένιν. «Τόσα χρόνια σας ταϊζω, κηφήνες, κοπιάστε τώρα να με ξεχρεώσετε!».

Μια φορά κι έναν καιρό, το παπόρι εκτός από τρόφιμα κι άλλα αναγκαία για το μοναστήρι, στο αμπάρι κουβάλησε και Ρωσίδες. Μια κοριτσοθύελλα για να ξαλάφρωναν από τις ορμές τους τούς συμπατριώτες ιερομόναχους. Το γεγονός είναι καρατσεκαρισμένο, άλλο ότι δεν αναφέρεται στην εκκλησιαστική Ιστορία.

Να, μια καλή ιδέα, στη σχετική παραλλαγή της, για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα με τον κορονοϊό. Με ''εθελόντριες'' ή όχι αφού θα εξεταστούν από την αρμόδια κρατική υγειονομική υπηρεσία, να αναλάβουν το καθήκον της συνουσίας με άνδρες. Έτσι θα βολεύονται και οι δυο πλευρές, και του αρσενικού και της ''εθελόντριας''.

Διαβάστε ακόμα:

Ο GEORGE ΕΜΕΙΝΕ ΞΕΡΟΣ ΜΕ ΤΟ... ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΧΕΡΙ